22-06-2026, 10:50:44

Autor Tema: zašto je alfa 159 u srbiji jeftinija do 5000 eura nego kod nas??????  (Posjeta: 901 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline mario1507

• Trade Count: (0)
  • Učim polako
  • Spol: Muški
    • osijek
zaštoooo????

Offline dragan75

• Na probi
  • *
    • Sr.Mitrovica srem
pff pitanje je kolko su ubijene...ima svacega ja ne znam da je neko uzeo alfu i da nije ulozio odmma u startu kintu

Bole159

• Gost
Zato sto kod nas dolaze najizrabljeniji auti, pretpostavljam.

Online danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
zato što je tamo uvoz jaka stvar davanja mala i puno ljudi dovozi, dobrim autima je skinuta cjena jer ima fltonih koje su uvezli i koje su se prodavale za 4500€ i solidno izgledale, pa tko bi onda gledao neku skuplju

samo zapamti jedno dobar auto svugdje košta i u njemačkoj austriji švici pa i srbiji
Nije bolest sve što boli

Offline mario1507

• Učim polako
    • osijek
Ali to su auti koji imaju ispod 100 000 km i kostaju do 8000 eura najvise..a kod nas su 2006 godina za 11000 eura..ima oglas iz sesveta na njuskalu ,kod nas je 12 200 a kod njih isti taj auto za 10 000, isti oglas isti kontakt telefon isto sve..to mi nije jasno..

Offline Hellas

• Učim polako
    • Bosanski Brod
Ja kontam da su ti jeftiniji oni kupljeni u Njemackoj, Italiji za 3000-3500 eura. Vracena kilometraza. Ofarban ako je udaren. Malo sredjen i ajmo na prodaju.

Dok su ovi u CRO vecina prvi vlasnici. Kod nas u BiH na PIKU ima samo jedna na prodaju da je prvi vlasnik sve ostalo je iz uvoza. A onih bijelih sluzbenih pa presvucenih u karbon i kojesta ima mali milion.