0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
ustajanje u 7? Ja sam došao doma tek u pol 8 oko 7 sam još bio na savskom mostu i čekao tramvaj ( za one koji si sad misle ne nisam bio na cajkama, već u brodovima).Tak da bi bio savršen primjer i nadopuna tamo spavao bi u kutu ipsod auspuha.@reddevill za radilicu? jesi li ti normalan? bolje za osovine
gdi si ćelo :hehe: :hehe: eh nema sretnijeg 16V boxeraša juće od tebe, ko da se mala beba rodila, eh ekipa alfisti, trebali ste vidjeti taj osmjeh , bio je stvarno od uha do uha Češ doć do mene onda u subotu ili nedjelju da i moju mašinicu malo probamo šarafiti te staviti u alficu :
raz slušaj, ako ju ne dovezeš negdje da ja to čujem kak prede, ošišat ću te na nulu... :hehe:
Nego Stivi... Reci ti meni kad pilimo srednji lonac sa moje?
sta ti se ne cuje dosta :hehe: o rano ljuta krenulo vas
Hočeš odmah ili sad Pa kaj ti nije još dovoljno bučna : : aha, znam, dB drag natjecanje tebe mući a imaš 2 velika konkurenta, papi-ja i mene Ha kad bi došao u subotu sa njom do mene prije podne, rješili bi mi taj lonac kod Mireka za taj čas, bilo bi samo pufff, lonac dole, puffff, cevka gore :wz :wz
ha čuj kolegice, kad sam mu juće reko da je moja bila glasnija barem 2-3x onda mu se digla sva kosa na (gl...)bradi : : i reko je da to mora biti bolje :wz :wz
zgodan poslić... :caree gledam 5. sliku i reko kaj ste stavljali frge - nisam znao da 16V ima 4 klapne gasa...mislim da na 33 ipak toga nema... cak ni na 16V
Šta sad moraš na preventivni tehnički(nisam baš pratio a vidim da nemaš tablice pa pitam) :
Razz:aha,moja Ariel mi je sisa sexy???(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Razz:ma sad sam se napalio i stavit cu ga u onu rupicu na podu pa kud puklo da puklo(Image removed from quote.)