Evo ovako:
Riječ je o mojoj 155 1.8 16v.
Neregistrirana je i leži već više od godinu dana.
Nisam je nikako palija i napokon kas san odlučija je upalit, verglala je i sve ka da će sastavit al ipak ništa od toga.
Skidani su injektori (od 4 radija je 1 kako triba panije ni čudo šta nije tila upalit) i očišćeni i sad su svi ok.
Nakon toga opet idem je upalit i kad zaverglam ona sastavi odmah i par sekundi se vrti na 800-900 okretaja i onda se ugasi. Odmah nakon toga idem opet probat i mogu do besvijesti verglat al nema nikakvog trzaja.
Po ovom kako sad se ponaša ispada kao da nema pritiska goriva, nego ono šta pumpa odmah izbaci potroši i nakon toga ništa.
Ako netko ima slično iskustvo ili može pomoć bilo kakvim savjetom šta bi moga probat samo nek piše.
Unaprijed zahvaljujem.
vidi, ja sam isto imao problema sa 1.8ts-om samo ne u 155-ici već u mlađoj sestri... slični su bili problemi.. očistio senzor bregaste i stanje se popravilo... bilo je u redu... i onda se odjednom u vožnji ugasila i odma sam zaključio da je do senzora radilice sto je i bilo...
uglavnom, da se vratim na ono sto sam htio rec.. vrlo lako je moguce da ti je senzor bregaste prljav...pa probaj onda njega ocistiti.. on ti se nalazi odma ispod remenice usisne bregaste.. dakle ne moras remenicu skidati... uzmi alkohola i stapice za usi.. i tako ga probaj ocistiti.. ako nece ic onda naspricaj alkohola po senzoru i samo kompresorom dobro ispusi..
eto, nadam se da ce i kod tebe upaliti..
ako ne upali, onda izmjeri tlak pumpe... mora ti biti 4 bara na dovodu a u sistemu od 2,8 - 3,2 bara... vakuum ti ga regulira od 2,3 - 2,7 bara..

ako netko misli da griješim nek me slobodno ispravi..