0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
Kakva je ispušna strana jeli prirubnica ili pržunjeri?
Sta je to turbo od dine?Btw usisne peraje su ti za bacit u smece, vidim da je jedna popucala, to ne smije na auto...Mareo, imas neke talijane koji slazu ballbearing lezaje u ove obicne turbine, cijenu bolje ne pitat
Umjetnik, ti imaš 8V motor, pa ako se ne varam, tebi bi ta bila OK. Mario147 ima isto takvu na 8V, skoro sam siguran.Kod 16V su te malo problem jer se pojavi određena turbo rupa.Može se povrat ulja napraviti u standardnu rupu. Jest da bude tijesno, ali ide. Vidio sam već više od par primjera na alfaowneru, a ima i tema od gums-a, slagao mu je Seb, kit s JTD Performance, ali je skuuuup.Ne znam dali bi se moglo nešto jeftinije proći ovdje. GTB2056V se može nabaviti za ~2500kn, Ebay, Turbos Vinkovci ..
mi sad na gt2056 s gtejke preslagujemo povrat ulja u karter, jel je orginal previsoko i onda turbo "pljuca" ulje u usis
...tu je onda riješenje jedino bušiti novu rupu na karteru?...
Evo ovdje se vidi povrat ulja na 1.9 jtd i turbina gtb2056v.
2056 sa maercedesa ima u promejru veće kučište nego 2256 sa 2.4
Da moguće je ali 2056 sa 159 2.4 ima sigurno manje ispušno kućište nego 2256.
a baš bi bilo cool da su zadnje col veće
...19 na 156...nikako...općenito razlika napred/nazad u colima na 156 - nikako...
Napadni ovu 916 i gt ekipu da uzmes set sa nekim i podjelis se njemu 19 tebi 18Poslano sa mog SM-N9100 koristeći Tapatalk
Koliko motor ima km i ks