0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tak nekaj sad treba skemijat za nepoćudnog ts-a
1. Dino2. BXR - daj neku okvirnu cijenu3. Damir - 2 kom4. zagy5. Beštija6.tonci -1kom7. alfaromeo1568. ceker (moram provjerit dal ide na 166 v6 al trebalo bi)9. cava (moguce 2kom jer mi je balinjera spominja da bi i on)10. ANTE
...kad izvadis akumulator i nosac, doslovno 10 minuta posla...skine se postojeći uteg sa birača (matica M10), gornja sajla mjenjača i na postojeće mjesto se ugradi SS...sajla se zakopča na novi zglob SS-a i samo gas...Sent from my HTC One M9 using Tapatalk
Znači ....kroz manju rupu kod utega, ide nazad M10 ,a kroz veću rupu prolazi stara glava od spoja za sajlu i učvrsti se onim inbusom.
da.. jedino mislim da nije M10 već M8, al nisam siguran i nije bitno..
Grobnik check. Nema labavo.(Image removed from quote.)
jel si prodao fedimu?
Ne. Ne javljas se dalje.
ma tražim neke buđet gume Al da su tvrde da mogu izdržat opet 100 krugova najmanje, ne ganjam ja neko vrijeme nego gušt al da ipak nije ko po ledu.Sad si mi sumnjiv zašt pordaješ fedimu i uzeo "lošije" streetlegal slikove
Mareov potez je sasvim logičan s obzirom na prošlogodišnji put iz rijeke doma po jaaakom pljusku... Vozio sam lagano ispred njega i križao se povremeno
ajd mi pogledaj smjesu slikova,
...pričaš o pravcrtnom gibanju ili zavojitom grobniku?...
Pravocrtnom, krivocrnom, warpspeed u zavoj, kako god ne valjajuU istom zavoju s ovima 105 kmh, R1R 115-120 s daleko vecom sigurnoscu
Di je poklopac motora?
weight reduction bro
Šta ste montijerali?