a šta je sa mehanikom si nabavio turbo ili ne znam u kojoj si fazi, ako trebaš nešto od djelova da mogu pomoći nabaviti rado pomognem 
...previše su se odužili poslovi, tako da je mehanika pala u drugi plan...2.4 mjet turbo je doma, FMIC također, nabavio sam još jednu ispušnu granu tako da se sve može pripasati vani i samo ugraditi...ali kažem, pod zadnje mi je bio cilj dovesti ju u stanje za tehnički, i za promjenu se provozati sa autom (u 4 mjeseca sam napravio tek nekih 20-ak kilometara)...danas sam napravio tehnički (u ponedjeljak po tablice u MUP) i odmah ostavio auto kod Seba da napravi špur i riješi VDC system failure (nadam se da će kalibracija senzora volana to riješiti, jer sam mijenjao volan i krajnike letve, pa volan stoji ukoso)...
...maglenke nemogu staviti, jer već sam pisao, da ovaj gta look branik to ne dozvoljava na jtd, zbog hladnjaka ulja i tvorničkog IC...nabavio sam dnevna svijetla (istog fi kao i maglenke, ali su tanje), koje ću pokušati uglavinjati u te rupe...
...nisam 100 % zadovoljan jer ovi gta wannabe branici su od blago rečeno smeće materijala (stakloplastika), a u kombinaciji sa time da nikako nisu odgovarali na prednji kraj (uopće neznam kak je to izgledalo na Mislavovoj 156), trebalio ih je rezat, brusit, nadoštukavati sa novim slojem stakloplastike i u cijeloj zavrzlami nakon bacanja u špric kit, neki bog reagira u toj smjesi i nadiže "plikove"...na kraju priče, zbog nedostatka vremena, godišnji bla-trouch, odlučio sam da se polakira tako kako je...nije neki problem, ali bode u oči kad se zagledaš...ni sam neznam kada ću i kako to riješiti...nek odreagira ovako kako je , pa ću vidjeti hoće li ta reakcija stati jednog dana, pa ponovo pobrusiti i polakirati...
...dobro je netko primjetio, a i ja odmah nakon lakiranja, da boja nije identična onoj na staroj 156...na prvu, čini mi se nešto svijetlija, ali opet sve ovisi o svjetlosti, kutu gledanja, sjeni itd...
...zadnji lonac je prebačen sa stare 156 (protočni Remus) i za sada ostaje, a ako ću mijenjati, onda će ići lonac sa duplim izlazom (2x fi 70-80), ali samo na jednoj strani kako je i do sada...auto je tvornički što se tiče mape, a bruji kao stara načipana 156ica (uvjerio se danas na tehničkom kad je radio eko test)...
...btw. 18" na 156 od 1.7. zaboravite (sumnjam da bi i atest prošle, jer stavljaju kockice 1,5-2 cm na gumu i nesmije nigdje strugati prilikom okretanja volana, što je kod 156 i 18" nemoguće), tako da će možda i felge i gume u prodaju jednog dana (ne vozi mi se u prekršaju), pa ću nabaviti neke full lagane 17" dobre gume i prst u uho...danas sam na tehničkom bio na zimskim 17", ali ću vratiti 18" da se malo foliram...

...nadam se da ću se napokon malo provozati sa autom prije mora (za tjedan dana idem), pa ako ima još koja mušica za riješiti, da to obavim u Zagrebu...