0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
pogledaj samo koliko leona 1.9 tdi ima slozenih samo u hrvatskoj 1.9 8v sa turbom od 3.0tdi sve i jedan ima 250ks neki cak i visezasto to onda nije moguce na fiatovim 16v motorom koji serijski ima 20-30ks viseznaci ako u startu imas 20ks vise trebao bi i u finishu lakse postic te konjedizne, pa ima vecih ulozaka za kupit kolko hoces
CIOS look :hehe: :hehe: :hehe:
ko kaže da nije moguće, znam više 1.9 16v sa 2056 koji imaju preko 250ks i ne samo alfa već i saab, imam i mape za 250ks pa ako neko pripaše taj turbo gore nek se javi da mu napucam mapu
p.s znam gdje su pedale i footrest
...sa original injektorima i CR pumpom?...
Već se rađa nova ideja... :
navodono da injektori i pumpa guraju do 300ks, ali možda netko zna više
da, samo IC aftermarket i lamela-zamajac vjerojatno treba drugi jel ima 560nm
...ooo, pa tu ideju ja imam u glavi već mjesecima, samo.... :zzz:
bit će vrhunska...svaka čast mareo još unutra nabavi par sitnica od GTA da kompletiraš GTA JTD look ili JTA :hehe:p.s znam gdje su pedale i footrest
...ufff 560Nm, pa koja poluosovina može držat toliki moment, kad već 2.4 jtdm 175ks, lomi križeve samo tako... :
...iako imam Novitec pedale, baci na pp gdje su GTA...
po meni najveći je problem izrada custom grane za turbinu jel je 2056 i 2256 prevelika za stock granu i zapinje u blok, onda neznam jel odvod ulja previsoko pa možda treba radit na karteru novi .. treba vidit
a di nabavit ovu podlogu za ispod pepeljare ovakvu,gledao sam po svim mogucim oglasnicima i na ebayu i nigdje nema
frende... 190KS i 400Nm... sa malo jačim kvačilom drži bez problema, ide skoro kao 3.2 do određene brzine,i nema brige oko poluosovina, križeva i ostalih dijelova... :hehe:turbo od 2.4 ili hibrid i miran si.. eo ova kod mene i Seba zajedno napravila 130000km..
koliko dugo traje taj turbo takomeni nije problem svarit granu par sati poslaza koju centralu imas mapu od 250ks?meni nesmeta ako dimi ko sipa samo nek ide
maknes krizeve i stavis normalne homokineticke ako kod fakina na 4x4 pogonima drze homokineticki iz 1990 na 1000nm zasto onda nebi ne jednom krvavom dizelu proizvedenom 20god posljeradite frku oko nicegajos on krece tako da na 8000rpm na slikovima samo makne nogu sa kvacila i nikad nije puknuo homokineticki ili poluosovinu
8v ako se nevaram imaju homo a 16v ima krizeve al pasu homo umjesto krizeva gore.
...paše cijela poluosovina sa 8v na 16v...jedino je problem što se na 8v nemože mijenjati unutarnji homokinetički (nego cijela poluosovina - zamjenska nova oko 1000kn), jer ga nema zasebno za kupiti...