0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
(Image removed from quote.)Kolko vidim ja nemam polugicu swirla, men je taj dio komplet blindiran. Kak je to moguce?Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
imaš noviji tip usisne grane... na ovom tipu su pucali swirlovi uništavali motore i turbine dok na starom su se swirlovi blokirali usljed prebrze istrošenosti ležaja osovine di je dolazilo i do puštanja zraka
Jel moguce onda umjesto ove usisne sa swirlovima staviti usisnu od 103kw koja ih nema?
u principu da ali je glupo....izvadi svoje swirlove van i bok
plastične usisne grane nemaju polugicu nego cjeli sustav spojen(Image removed from quote.)
(Image removed from quote.)Jel ovo ta polugica od swirla? Jbt pipko sam pola sata a nisam uspio nista napipat s donje strane. Ak i je polugica ta od swirla, gdje je osovinica jer nju nisam nasao pod prstima. Ma da me jebes ja neznam kak je to moguce rjesit na parkingu, haha.Poslano sa mog HTC One_M8 koristeći Tapatalk
Ok, ajmo ustvrdit,ja na svojoj usisnoj nemogu odspojit motoric i ucvrsit polugicu DIY metodom kako mi je Danko rekao?
kakvu granu imaš? plastičnu ili aluminisku?
to je plastična grana i nemaš štangice za odpajanje nego sustav kao na slici kak sam posto maloprije
Znaci nista od kucne radionosti, moguce iskljucit samo ako demontiram usisnu granu?
Odi kod Lutve, i rijesi sve probleme... Prije mjesec dana je meni mijenjao zupcasti skinuli usis i pocupali swirlove, zatvorili rupe i ocistili usisnu, auto se preporodilo... Napola zatvoren usis bio plus cadja od Egr-a... Sad je sve cakum pakum... Javni se u pp za broj ako si za...
Ako sam dobro shvatio, ni stara ni nova usisna grana nije sigurna sto se tice problema s swirlovima? Pretpostavljam da ja imam staru na 159 iz 2007.god.?
jel kod tebe 185 ks 2.4 pa imas svirlove? Moja 20v 175 nema swirlova
može se ugasit swski tj otvorit i da su stalno otvorene ali je svakako dobro i izvadit ih van ako su još gore jer neznamo u kakvom su stanju ... da je auto noviji dovoljno ih je swski otvorit i bok...ja tako imam na svojoj GTejki
a što kažeš da se ovo stavi kada se swirlovi izvade:https://www.ebay.com/itm/4x-FIAT-ALFA-ROMEO-SAAB-OPEL-SWIRL-ROD-REPAIR-KIT-4-Cyl-1-9-DIESEL-CDTI-JTDM-/390711125763?hash=item5af832a703:g:OpMAAOSwD0lUhc3f&vxp=mtr???
novije se u opasne po motor i turbo dok stara ne ostavlja nikakve posljedice kad se pokvari
159 2.4 2006 alu grana. Leptiri van, rupe začepljene vijcima.
Ja sam dao natokariti navoj u rupe i navoj u cepove, locktite i zavrnuo Poslano sa mog SM-G925F koristeći Tapatalk