navigacija nije baš za po gradu gdje živiš i poznaš dosta toga,ja znam ubaciti rutu pa me vodi putem kojim nebih išao,naravno nema mozak al će te odvesti do cilja.
kod nas je problem i puno istih imena ulica na malom području.u Zagrebu i okolici (koju ja smatram pod Zagreb) znao sam naći istu ulicu na 3 mijesta pa ti pogodi.
ako upišemo recimo heinzelovu ulicu daće 3 opcije i sa par kučnih brojeva,večine brojeva nema a postoji samo jedna heinzelova ulica.
ako upišete Vjekoslava Heinzela dobićete točnu ulicu sa svim brojevima,pa tko zna da se on zove Vjekoslav.
takvih i sl primjera ima puno, uglavnom morate znati puno ime ulice kad je tražite.
govorim o garmin i zadnja adria rute,već sam im slao par ispravaka ,možda poprave u sljedečoj verziji.
pitao sam ako postoji jedna heinzelova ulica pa ćemu daju 3 rezultata a pravi dobiš tek kad upišeš Vjekoslav Heinzel,šta nije dovoljno kad upišemo heinzelova da izbaci samo jednom tu ulicu sa svim brojevima. da ne duljim dalje ima tu itekoliko grešaka i nejasnoča za popraviti.