0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
147 GTA - nemam pojma čija je ova, nije na naše tablice ali vidim da je bila na susretu alfista pa možda netko zna detalje(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Gt 3.2 V6 - 2005. uvežena iz Austrije ako se dobro sjećam, vozio ju je Pacino s csc foruma, a poslije ne znam gdje je otišla..zanimljivo je da ima luxury paket opreme (cijela armatura u koži, connect nav+, itd. što je jako rijetkodošla je s original 17" felgama ali je Pacino kupio ove Blackline felge(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
jucer viđena crna 156 GTA sa ZG tablama na savskoj, nije ni ona sa prve strane ni druge, crna je sa GTA felgama.
147 GTA 2003. - znam da ju je vozio Shoei, pa Pacino, pa plus minus, a sada je čini mi se na Grobniku ili u Rijecivozio se u njoj po Grobniku jednom...(Image removed from quote.)
GTA
147 GTA 2003. - vozio ju je Dana Lipošćaka ili kak se već zove onaj vozač utrka i na njoj navodno promijenio par motora iako se pričalo da vozi ko divljak i trga auto, a i kad je imao tu alfu imao je valjda 18 godina pa nije ni čudno...bila je prije na OG i (ili) KA tablice i imala 2 ovalna ispuha iza i metalizirane folije na staklima, a nekad je imala i neke odvratne 5-krake kromirano-crne felge 19", trenutno se nalazi u sesvetama preko puta molydona(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
Zna li tko točan broj Alfi 147/156 GTA u Hrvatskoj? - trenutno ih je čak 7 na njuškalu...
Ja sam je vidio nabrzake ono na cestu kad je prosla, frend je reko da nije bas u bajnom stanju.
Gt 3.2 V6 - 2004. - snimljena je uz moju sadašnju na susretu na Grobniku negdje 2007. ili 2008. i odtada ju nisam vidio...NG tablice su bile, a mislim da je kasnije prodana pod račun u SB za Nissan 350Z ako je to ta...(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
tamo kod kolodvora parkirana pred kućom :
EDIT:(Image removed from quote.) :hehe:
.......
Zna li se što o ovoj?(Image removed from quote.)Sent from my iPad using Tapatalk
na forumu imaš čitavu temu o tom autu...http://alfisti.hr/forum/index.php?topic=26595.0