Pozz.. imam 145 boxericu 1.7 8v... sad me zanimaju okvirne cijene ovih dijelova. bez ruku...
znaci radio bi veliki servis
remenje,spaneri,vodena... vjerojatno bi morao i semeringe sredit. gubi ulje dosta... al to nije bitno sad.. ugl to me zanima...
i jos jedno pitanje....
prije 6 mj ili 5000km, sam mijenjao set kvacila, zato sto mi je propalo, cilindar osao, i druk lezaj. pa sam novi set stavio.. ugl cim je stavljen odmah sam skuzio da je hvatalo dosta visoko, skroz gore..a kad je novo, trebalo bi dole hvatat. ne? .. al ok, vozio sam....
dok mi nije prije mj dana propalo kvacilo opet. al ovaj put je iskocio cilindar iz vilice one...
vratili , odzracio i teraj dalje.. prvo sam primjetio da je kvacilo poslije toga bilo mnogoooo mekse nego inace....i hvatalo je dosta nize nego inace..al u ovih mj dana se sve vratilo na staro, i tvrdoca, i hvatanje.. dok mi neki dan nije pocelo tresti,zujiti.. itd.. znaci kad do pola stiscem, cuje se ovaj zvuk kao na videu dole...a kad do kraja, onda samo lagano zuji... kad krecem, auto se trese,, pogotovo u rikverc.. sta mislite??
Weird sound