eto sad mi je žaj šta san išta uopće reka
ja nevidim smisla imat starog turbo talijana ako će mu se gledat potrošnja u decimalu i vozit ga se lagano po gradu od točke a do točke b kad se tu baš i ne snalazi baš najbolje i ima puno boljih auta za to. 2 godine sam se i ja tako nekako vozia, u autu sličnih karakteristika, otkad sam uzea drugog za vozikanje za svaki dan preporodia sam se
malo mi je dosadilo mislit se o tome oću li ga uopće palit ako ne idem daleko od kuće jer mi je žaj mučit ga tako...grad, gužve i lagana vožnja nikako ne odgovaraju takvom autu...šta zbog kombinacije mjenjač-turbo rupa, grije se, a kad ga pališ pa čekaj da se ugrije, dođem na drugi dio grada a on još hladan...pa hladi posli svakog davanja gasa...i nije neka zabava...a nedaj bože parkirat ga svukud, da ostane na suncu ili kakvom prometnom parkingu da ga neko takne
potrošnja i servisi su priča za sebe i nema mi baš nekog smisla vodit previše računa o potrošnji...troši koliko troši, nije izmišljen da bi se jeftino vozilo
auta i vlasnika ima svakakvih, mislim da nema smisla baš pljucat po svakom koji nije kako ga je majka tvornica napravila jer tu ima svakakvih auta...od seljačina kojima je auto samo za šminku, do utegnutih auta modiiciranih sa nekom pameti i smislom, sa pravim dijelovima a ne nekim upitnim improvizacijama...i kakve veze ima radia on 50 ili 5000km misečno...bitno da služi svrsi i da se gušta u tome
Puno stvari u zivotu nemaju smisla pa kaj sad. Eto meni je gust vozit starog talijana turbaka i ne ganjat se puno s njim, jer auto je zabavan i pruza gust u svakom rezimu voznje. Ja sam se preporodio od kad vozim GT-a, puno vise hodam, vozim bicikli, vise sam vani na zraku bas zbog toga jer mi se ne da habat auto na kratke relacije i stalno ga palit i gasit. Da mi se stedi ostao bi na prijasnjem Puntu mk2 1.2 s plinom i za 40-45kn radil 100km il bi kupil skuter i jos vise sparal, al necu, hocu vozit GT-a.
Na zalost malo je takvih auta koji su pametno modificirani, svaka cast iznimkama i naklon do poda. To s kilometrazom sam reko za primjer, jer znam par ljudi koji imaju te aute i odrzavaju ih kak sam gore naveo i dizu ih u nebesa i velicaju ko svete krave, a ne usude se s njima otic na more ili tak neki dalji put, jer ih je frka da se ne bi vratili s istim autom doma, kad zahladi auti im cukaju, ne vuku kak spada i kaj ja znam kaj, al bitno da je 5-ta boja na njemu i 17" sa gewindama...
Ma dobro, svako ima svoj gušt i način vožnje...
P.S. Tomek, i ja servisiram svoju Alfu kod Danijela
čak se sjećam tvog sadašnjeg Punta kad ga je Danijel slagao, mislim da ga je prije vozio jedan dečko iz okolice Jaske, pa ga je Danijel kupio i složio ako se ne varam 
Ne znam di je prije bio auto ja sam ga kupio od Daniela iz Preckog, a slagao ga je Danijel u Gornjoj Lomnici kod kojeg sam ga i ja nastavio servisirat...