0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
E ovo se zove off topic,ja sam mala beba za vas :hehe: :hehe: :hehe:
vozila se po puli za viikend
kad bude tribalo pituravat javi se meni :hehe:
a moga bi i ja navratit ko ima što dobrog... :hehe: :hehe: :hehe:
gt....ti mogu nešto reći a da se ne ljutiš i grizeš??tip od kojeg uzimam 75 icu, imao je giuliu iz 60 i nke godine! I DA SAM TRI TJEDNA PRIJE ZVAO BI JU DOBIO NA POKLON UZ 75! JER JU JE ON POKLONIO
Ma ne grizem se ja za to.....moja je totalna koma...ali i velik izazov , a to mi je interesantno, i ne žuri mi se.... a i imam jak razlog završit baš ovu....samo da mi je to nešto dijelova nabavit.A di je završila :....dijelovi :......
pa to...neznam gdje je završila, ima nešto slično u banjolama na jednoj njivi, ali nisam siguran! Mislio sam da sa znao prije uzeti ti haube!
Ma već će one nekako stić do mene :hehe:....samo da se riješim do jeseni nekoliko poslova...a onda opet dolazi giulia na red, jedva čekam...
A TKO zna, vjerovatno će se po Puli voziti a izvještavaj nas opširno o projektu! Jedva čekam vidjeti radove a i Ivan je neki dan na svoju bacio novu temeljnu boju, moram ga pitati za slike
Uuu biće slika za , ne brini...samo da počnem ...Moraću ga zovnit malo, nismo se dugo čuli...
izvini na
Pari mi ista ova desna,pazi tablicu Unutra je 1.8 turbo,a voza ju lik koji se povremeno pojavi na forumu,nik mu je Alfetta
Pogledaj inicijale na tablici i samu tablicu pa ce ti sve biti jasno. A ja cu morat svog vozaca odpusuti di mi parkira ferrari