0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Stvarno identicna - a za kolko ju prodaje :
samo eto par slikica ...s obzirom da nitko dugo nije baš bio tu ...volio bi malo razmjeniti iskustva s vozačima gtv-a ...konkretno na što treba obratit pažnju prilikom obnove iste !!! poz iz biograda !!!!!
Javi se šta ti triba. Blizu smo. Imam hrpu manuala i stari sam fan GTV-ejki. Iman jednu iz '81. i odnedavno Giuliu 1.6 Super (ta je zasad krš). Prije sam ima i Giuliette i 75-ice ...Samo neman vrimena ....
dijelovi mehanike uglavnom pašu od Giuliette i 75, pa tu nema većih problema. ali limarija, novi dijelovi se teško nalaze, pogotovo u HR. treba tražiti iz Njemacke ili Švicarske. kod mene ima nešto rabljenih, vrata, haube, zadnji blatobrani, itd....
Thx na informaciji, ok znaci sva mehanika stima od 75-ice, reci blatobrane imas i prednje i zadnje, te zadnju haubu..i koja lova je za to..Ima dijelove se da naci vani u Italiji, ali neda mi se naokolo zujati i ceprkati..
mehanika ne odgovara baš sva od 75ice, ali većina da.razmisli, ako ti se neda "zujati" okolo u potrazi za dijelovima, rađe se mani ćorava posla. jer za korektno napraviti Alfettu GTV, biće te u điru svugdje, po HR a i lako moguće po EU.....blatobrane prednje nemam, ali ostalo imam skoro sve. dalje možemo na PP.