0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
300 kn keš
Jel postoji opasnost da time jos pogorsam situaciju ili sjbm nesto!?
skida garež samo da sve lakše diše
ja sam gledajuci ove 159tke mislio da je crna najbolja...i da je crvena sledeca na toj ljestvici... ove druge su nesto bezveze sve... ali sad sto vise gledam ovu crvenu..dok joj prilazim na parking... tek sad kapiram da je crvena bez premca...
ja nisam ljubitelj crvenih boja na velikim autima, to izgleda jako loše..jedino 159-tki stoji donekle dobro, audiju a4 sline, dok recimo na passatu, octaviji i šta ti ja znam nema do crne boje, samo pod uvjetom da je čist, ispoliran, na voskan
ja bi svoju sad zamjenio za crvenu
probaj sa crvenim folijama na svojoj, promjena uvijek dobro dođe
Istina, crvena bolje stoji manjim/hatchback autima, ali na 159-ki stoji savršeno. Kad me prodavać pitao koju bi boju, u čudu sam pogledao njega, pa ženu, te smo uglas odgovorili: pa koju nego crvenu? :hehe: Za mene postoje samo tri boje za alfu: crvena, crna i bijela. Do sada sam imao tri crvene i dvije crne, a ako Bog da slijedeća je BIANCA 159 2.0 JTDM
a kad sam ti ja lijepo rekao da mi prodaš, nisi htio :hehe:
Kolgate zar ti nevidis da sve sto vuce na ljubav da se Sebu svidja ), pa tako i crvena kao boja ljubavi )
neda žena...to je njena pila
onda je totalno nebitno da li je crvena
kak je tak tiha?? ja sam mislio da ce biti pravo brm brm )pa bolje pase zenskoj mafijaski auto nego da je na ljubav ima ona toga dosta za tebe bez brige , nije 159 Race Machine.To da vozis ti onda ajde donekle
Ma kakav offtopic taman da se malo zabavljamo dok mi dodje turbina... offtopic bi bio da se dofatim necega sto niema veze sa italijom