uh kad bih umio...al evo da probam...
ja sam na dijagnsotici gledao parametre za dizne, i bili su prilicno losi..ponekad su isli na +-3... ali u zadnje vrijeme posle nekih aditiva, situacija je bila bolja... ali opet gora nego sto treba... pa su za dvije uvijek bili preko +-1...
imao sam problema sa paljenjem kad je hladno auto(jos ne znam jesam li to rijesio, dok se ne ohladi) mada mi se cini da sad bolje pali i kad je toplo... potrosnja mi je u zadnje vrijeme bila skocila...i to prilicno...
onda kad sam skinuo izduvnu granu i turbinu, dvojica su mi rekli da je previse garezi, a to su primjetili i ovdje na forumu, i izgled je to bila posljedica losijeg sagorijevanja, a sve zbog losih dizni... zbog toga je izgleda i EGR poceo da zeza... tako da sam ih skinuo, momak koji to radi stavio ih je na sto za testiranje i zvo da kaze da su sve 4 lose...
e sad, to je koliko znam sve psoljedica loseg goriva... jer auto je kupljeno u cg i vozeno samo ovdje, preslo ok o63000km... a ovdje ima dosta polemika i prica oko kvaliteta goriva...
sad sam to sredio...znacu u ovih par dana sto se desava sa paljenjem, i sa potrosnjom..pa cu da javim...
al mi je sad prioritet ovo zvizdanje...pa cu to da snimim cim neko bude u mogucnsoti da ode samnom da mi asistira