pozdrav svima...
nekoliko puta sam vec pisao o svom problemu koji me muci u zadnje vrijeme... ali ajde da saberem odje sve, pa da vidim ima li mi pomoci, pa da krenem

imao sam problema sa EGR-om, auto je radilo nemirno, gubilo je snagu, i sl... skinuo ga, ocistio, i sve je bilo ok nekih 3000lm, kad je ponovo poceo da pravi problem...
ond sam odlucio da odradim remap, iskljucim i blindiram EGR, i skinem DPF...to je i uradjeno, na mjesto dpf-a stavljena cijev...
od kako sam sve to uradio desile su se neke promjene, auto konstanto zvizdi, i to bas iritira... ranije je to bilo primjetno samo kada se upali i kad je hladno, i onda mi se cini da bi prekidalo..a sad ne...bilo auto hladno ili zagrijano to se zvizdanje cuje i to prilicno...toliko da pored koga go prodjem svi me pitaju sto se to cuje... zvizdi i iz auspuha, ali cim se da gas na leru cuje se i iz motora... to se zvizdanje najvise primjecuje voznjom u rikver, ili kroz grad kad se vozi prva, druga...posle ga vjerovatno drugi zvuci priguse...
danas sam bio do strica koji je majstor, i samo je na brzinu bacio pogled, jer se nije mogli nista raditi od snijega....i onda mi se tu otvorila nova tema...a to je, cemeu sluzi ovaj dio dolje desno ozancen na slici.

jer cim taj dio raskacim to zvizdanje prekida...a majstor mi rece da taj isti dio radi i kad mi je auto u leru, iako to ne bi trebalo da je tako...
e sad, ako ja raskacim taj dio, da li se nesto mijenja u radu turbine???
Da li auto gubi snagu???
Da li je moguce da je nakon remap-a namjesteno da to radi tako???