0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
s kojim si to autom bio 50puta u servisu, i zbog čega
Ja zadnjih godina samo boxere čeram i nisam imao nekih većih kvarova osim standardnih zamjena potrošnog materijala ali sam zato jedno vrijeme punio srce radošću lokalnom autolimaru....da ste vidjeli samo kako bi mu se lišce ozarilo svaki put kad bi me ugledao na horizontu.E više neće ili barem u puno manjoj mjeri!
tajna alfe je kupi sa 2-3g starosti i prodaj sa 7-8g. Onda imas samo redovne servise i same gas
U 14 godina boxera nisan bija sve skupa kod mehaničara koliko u ove 3 godine sa ovom Gt zvjerkom .. :hehe:
I šta kažeš,Fiat 147 sa guzicon se puno kvari?!....A valjda dijelovi nisu skupi?
Istina. Ili kupit novu, što je malo teže izvedivo (barem za većinu Hrvata) ... :hehe:Ja u ovih godinu i pol (auto je star 3 godine - 60000 km) zamijenio sam samo jednu žaruljicu plus redovni servis (ulje, filteri ...)
Kod mehaničara sam ko doma ... a para .... prosjek 1000 ojra godišnje minimum , samo mehanika ,bez goriva,osiguranja i etc ...Kvačilo egrZadnje pločice Set gumaHrpa lampiPrednji diskovi i prednje pločiceBrisači x 2Veliki servis...a sad ide ....donje i gornje viliceBalans štanga sa stabilizatorimaI opet set guma 3x ulja filteri Sve to u 3 godine i 35ooo km ... Kad ovako pogledam možda je moja žena u pravu .... :hehe: :hehe: :hehe
Nije da nemaš sreće nego činjenica je da su Alfe osjetljivije.Prije samo vozio VW i to 7 godina.Auto je imao samo redovne servise i promjene po knjižici.Osim to NITI JEDNA greška, nikakvih problema sa elektronikom, pregaranjem žaruljica, senzorima...obožavam svoju GT-jku ali nikad nebi stavio ruku u vatru za Alfu.