0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
ovaj motor je bija moj san a ako Bog da uskoro
nije još ali kupit ću ga ja sama Da iman brdo para i da mogu kupit bilo koji motor to bi bila Honda CBR 600RR dakle motor sa slike samo bi je u crveno crnoj kombinaciji
nemaš jube šanse jesan ti kupila alfu - jesan ... e ovo je moje zanimacija tako šta ja oću - to ćemo kupit
Mirko če prvo ovo kupit(Image removed from quote.)
Ma ovi Kawasaki je odličan i stvarno je lagan za vozit i ne vuće za divljat ... krotak je ali ... CBR je CBR
to me se ona oće riješit radi mog životnog osiguranja i imanja na Biokovu
jel to ono prekrasno di je pozirala 33-ojka ....sta su ti zemske danas poduzetne :hehe: :hehe:
devill koja si ti njuska...jel vozis inace motor il si ikad vozio : super ti stoji koda si se rodio na njemu moram iskopat negdi neku moju sa mojim traktorom na dva kotaca istog proizvodjaca
Pametnom je i malo dosta... (Image removed from quote.)
kakav ti je to motor :rolll: provozat cu te ja na pravoj pili ak bus dobar ...drz se ti toga...i svog potpisa ...to ti je najbolje upoznas ih kako disu i ako ih nemres pobjedit pridruzis im se :hehe: enduro je tvoja buducnost al vi ste mi manje bitni...cekam da vale ubode cbr-ku i onda cemo zajedno doc palit gume na grobnik
ja ti ne sjedam na motor ne djelujes mi pouzdano a i veca je fora vidit da ja npr tebe furam
nekaj do 125 ccm meni sasvim dovoljno... za do ducana, na kavicu i tak to...