buzin je nasa buducnost...
ne vidjeh to u ri..treba otvorit poslovnicu...covjece ja ne vjerujem da toliko kosta...jel se zna sta kakva su iskustva
:
Ma voze ovi 100 Kn kud god hoćeš
Ja imam onog Baotiana 50 cm što košta oko 3500 Kn u Konzumu. Zadovoljan sam i u godinu nisam imao problem.
Ali sam negdje našao na forumu iz 2004. kad su se pojavili. Koštali su 6500 Kn i isto se rulja čudila kako moze skuter biti tako jeftin jer tad valjda jos nije bilo onih
kineskih Peugeota i Piagia tak da nije postojao skuter ispod 12,13 Kn. A onda se piaslo da nema servisa, nema djelova, nema jamstva itd... Uglavnom mozda je onda
i bilo tak, ali danas imaju solidnu servisnu mrežu a djelova sigurno ima na tone, isto ko i skutera. Jer ti kinezi sigurno drže najmajne 70% tržišta 50-tki. A sad evo počinju napad i na 125 klasu...
Sve ovisi kaj covjek očekuje i za kaj mu treba. Mene moj služi odlično, a čitam po forumima da je kramp, da ga je teško tunirati, da jedva 75 ide bez blokade... A mene to ne dira niti pol posto kad mi je i 45 km/h sasvim dosta za to gdje i koliko se vozim.