0 Članova i 3 Gostiju pregledava ovu temu.
.... a na kraju ponuda koja se ne odbija
Da je kupac žena, svašta bi pomislili p.s. Znaš da 1098R u USA košta oko 32000 USD, dakle upola manje nego kod nas
u ovo:(Image removed from quote.)
: kaj si promijenio motor ili si ga pofarbao? btw. u ovakvoj srebrno-sivo kombinaciji je moj zmaj
...isti, samo sam ga piturao...prije, svaki put kad sam uletavao u ulicu za zhuchom, babe bi izletavale iz kucha, mislechi da dolazi poshtar sa penzijom...
kod nas postari jos uvijek imaju apn-e i cuje ih se nadaleko...najprije oni pa lavez pasa ovo je elegantnija varijanta od postarske
...city express ima zhute, na njih sam mislio...
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa onda ok vidim i ispuh si sredio...jel farba izgara il je ok
...ispuh sam josh prije "sredio", odrezavshi mu jedno malo "slijepo crijevo" koje mu je dalo mrvicu bolju protochnost, pa ga pofarbao sa ovim srebrnim toplostalom...na par mjesta se malo oljushtilo, ali nishta strashno...ionako taj auspuh ide na malo detaljniju doradu, ali otom potom...
da imam dio zakačit vrećicu s burekom kad idem ujutro iz pekare
a kupuješ klimka moj frend je imao 2 pa je nakraju prešao na piaggio više su mu bili u servisu nego šta ih je vozio
Eh kak je bilo dobro u nedjelju,lijepo vrijeme tura Ičići,Dramalj,Crikva kupanac.Jao što volim motore
Tolko bajkera a niko da se nađe za dogovor da zajedno krenemo malo prema sjevernom jadrančeku
Hehe..Otišao danas sa spuhom na servis kod Saše i gle vraga na kaj sam naletio:(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)
2 cilindrićnog 1700 ccm motora
:
a ha-ha da dao sam da mi otvorit spuhove kako bi zvuk 2 cilindrićnog 1700 ccm motora došo dopravog izražaja ali jebo ga ja nije mi izvadio katalizatore pa baš ne brunda previše dok na prijašnjem MT-u je to bio napravio pa je udaro ko lud...no sad je malo bolji okretni moment za razliku od prijašnjeg di je bio zgubio dost na niskim okr
kaj se ćohaš :hehe:1700 ccm ili tisućuSEDAMSTO kubićnih centimetara zapremina mašine na tom motociklu...impresivno,zar ne???