0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ti si luddd... Pa jel ti nije žao?Šta sada? :
NO JOK TEBI JE :rolll:
Što ga onda prodaješ... :rolll:
prodo sam ga...nisam ga prodavo nego čovjek navalio i dao dobre pare ...no opet ..al nemreš bit pošten i jeben ...negdje moraš popustit :rolll:
ma niš od KTM-a ...neće sestra i žena ...mislim da ipak ide Yamaha MT01 kako sam i obećo prije 2 godine :rolll:
kao da je meni ostao! Seb je ideš po moto-susretima? :
NIJE PRODAN!!!!!!danas se probudim total u banani,cijeli dan u kurcu,dođe čovjek sa kaparom,meni suze na oči i reko: gle stari,nemrem ti ga prodat!!!je pederski ali stvarno nemogu!!!!i eto ostade mi moj Dukac,mamu mu....he-he-he
da li netko zna kako najbolje transportirat skuter na more a da nebude previse skupo? zvao hž, nemože bez da ide pratnja uz motor,hpekspres - samo do 50 kg paketi, agit - firma traži 260kn od zagreba do splita pa još 120 kuna od ST- do Trogira za samo 20 km što je previše... možda ima netko neku ideju ili nekog da vozi?
ma ne vozim ja nego ocu da ga meni netko otfura... a puno mi se cini 260 kn do splita. zasto Damir? tnx
ja šaljem preko hž-a, imaju neku podfirmu, mislim da se zovu dom express il tak nekak, i za rijeku je tu negdje cijena oko 250 kn , a od Rijeke do Crikve ga odvezem ja :wzu 4 godine transportiranja zg-ri-zg samo je jednom zaradio maličku ogrebotinu , ostalo sve mislim da je ovih 260kn fer cijena do st , a do trogira se zbilja za čas dopelja
nažalost ,ljudi moji,sudbina je ipak tako htijela...Dukac ošo,MT došo
kaj si odmah kod grigića otrčao po mt-a
Citat: Seb - 05-07-2008, 07:45:59nažalost ,ljudi moji,sudbina je ipak tako htijela...Dukac ošo,MT došo neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee mt htjedoh ja kupiti ali samo je jedan ducati...to je jako lijep motor, ali nije ducati................. isto ces uzivati ali....ducati je unique ...svejedno lijep izbor ako je vec moro otic
Dobra preinaka, a jos bolja je na Alfi ako je ono tvoja na prvoj slici Ja si mislim za drugu godinu mozda ovako nesto:(Image removed from quote.)11.900 KnTaljani su preskupi, bas mi se ne daje 18.000 Kn za 50-tku. Ili onu Lunu za 7500