Ja sam svoga malo natjunitao;

Metnul Malossia, posto je to masina sa Scarabea 200, prvo smo probali u serijali, brzi sam od njega za 2.5 duzine 0-60 i dalje samo odlazim, pa montaza variomata sa 14g rolicama (originalne su 15g), tu sam ga masakrirao sa skoro 5 duzina 0-60 i dalje do 120 samo odlazim jako i na medjuubrzanjima 80-120, odem opet 2-3 duzine, sto je za masinicu od 181ccm stvarno odlican rezultat…
Pa sam probao sa 16g rolicama, koje su isto dosle u paketu sa variomatom i tu sam dobio manje startnosti, sada oko 3 duzine 0-60 ispred scarabea, ali je spica umjesto 115-120 sada 130+, a tu je pak scarabeo malo bolji, on ide nesto preko, ali i sa istim agregatom razvija 19,5ks euro 3, dok moj po papirima ima 17.2ks sa katalizatorom i euro 5…
Dakle iduci korak je skidanje katalizatora i mozda remap, jer ludi filipinci ih imaju masu slozenih i otvorenih pa im skuteri idu i preko 140…

Pa sam odradio i djir od 200km do vikse i nazad;

I zadnju gumu potrosio skoro do kraja;

Sto se ciklistike tice, skuter je slozen fantasticno, malo je u deficitu sa snagom za zahtjevnija pretjecanja, ali za voznju do Slunja i nazad sad vec imam povjerenja i rusim ga skoro do kraja (uopce ne zelim znati kak to zgleda na cesti jer na parkingu kad sam ga polegao do tu gdje je guma potrosena ne izgleda lijepo🫣)…
Sto se izgleda tice na cesti, svi bace pozdrav mada je skuter, pa cak i GS-vci, jedino ovi na Multistradama ne pozdravljaju…

Sent from my iPhone using Tapatalk