Ja imam Nexusa 250, 2007. godina, visok sam isto 182 cm.
Meni ima dva minusa.
Prvi... Zastita od vjetra je ok do ramena. Vizir dobro stiti prsa i tijelo, al zato sav vjetar baca direkt u glavu i stvara dosta jake turbulencije oko kacige. Samo za usporedbu na Kawasakiu er6n (naked motor) me vjetar nije toliko mucio ko ovdje.
Drugi... Neka kretenska pozicija volana, tj. upravljac je dosta nisko postavljen u odnosu na koljena.
Mislim da ti je bolja opcija x8/x9/x-evo sto se tice zastite od vjetra, udobnosti, prtljaznog prostora... Jedino je upitno kako to kasnije prodat, a da nisi u pushingu.
Beverly je u usporedbi sa svime gore navedenim ko tacke kaj se tice pozicije sjedenja, zastita od vjetra je ok ako je visoki vizir, al onda izgleds ko postarski.
Pogledaj si razlike u cijeni osiguranja za 250 i 300 cm pa idvazi kaj ti se vise isplati. Jer na Nexu 250-300 je razlika minimalna, jedino na brzinama iznad 100 ima neke "drasticnije" razlike i to ono neces doc od 100-120 za 10 sec ko na 250 nego za 9, 25 sec. (brojek nisu relevantne, samo ih bubam da ti predocim razlike)...