Savjet: obavezno u dućanu imat par min kacigu na glavi. Unutrašnjost kacige mora stiskat, al ne da boli glava a što se moze dogodit nakon duljeg nošenja. Pa ste hebali ježa.I to doslovo.Dobra kaciga ce se možda malo (ali malo) formirat, al ce uvijek ostat tvrda kakva treba biti.
Vemar je dobra kaciga japanskog porijekla koja se vec lagano etablirala.....upoznah tatu japanca na MH.Kolko znam Vemar u zgbu ima motomondo kod zapadnog.
Zgbčanci...skoknite svakako i do šepic commercea.IXS je etabliran....za skuter kv/cj odlican. Braća Šepić su dobri dečki, rado će pomoći sa svojim bogatim iskustvom.
Pitanje kacige osobno uvijek smatram važnom temom, sklon sam čak i kupit dobru polovnu u zamjenu za fensišmenski kineski drek. Kacige pucaju, to ne zaboravite...a rubnjaci su blizu. Pogotovo što npr hrpu dječačića viđam po zgbu da se stišću uz rub. Najrađe bih ponekad stao i izvikao se na njih radi njih. Dešava se svašta i u strogo kontroliranim uvjetima kao što je grobnik.
Ne zaboravite i na jaknu, rukavice. Asfalt pečeee. U dalmaciji na sklizavcima morti i ne toliko, ali kontinent AAAaaaaa
A ponukan i sinočnjim razgovorom sa kolegom Alfa_gtv, ne želim nikog plašit (ćini mi se da ima par dvokotačnih početnika

) imajte na umu mali međuosovinski i "kotačiće" pogotovo na "malim" skuterima. Nek me neko ispravi ako griješim, ali u 99% situacija u situaciji naglog kočenja padate. Pogotovo je banana sa nasviranim skuterima. Stat ćete i ostat ćete na njemu-malo morgen. OK, ima freakova na skuterima, al mislim da je svima jasno da su padali hrpu puta.
Sezona smo što nije počela, opremite se dobro, pamet u glavu, kacigu na glavu, rukavičke na ruke, otvorite širom oći, samo po sredini i naravno....same gassss :hehe: :hehe: