iskreno nemogu zaključit koje je crevo puklo
mora bit dolje utaknut u vezni lim i gore ispod akumulatora
imaš na Imageshack "klik" za resize pa ti onda on sam smanji
ok, tnx, ovo mi bilo bitno, znaci kod mene nije dobro bio pricvrscen filter (kutija od filtera), valjda zato puklo, bio sam kod lokalnog ovlastenog i odmah su locirali i narucili novo.
Koliko mi sigurno se vozit tako? znaci, sad crijevo malo vuce kroz filter, malo sastrane, riskiram ista, ili se mogu nastavit tako vozit? (do petka, nemaju na lageru u zg)
Edit: 156 1.6 TS
jedno zagonetno, ponekad, i iskljucivo kad je motor zagrijan, zna se dogodit da auto slabo vuce na nizim okretajima (ispod 3 000), toliko slabo da u prvoj mu treba da sa 1 500 dodje na 3 000 okretaja cak par sekundi, ali cim dodjem do 3 000 okretaja pocne normalno vuc, i onda u drugu, pa opet slabo vuce, ali to se samo katkad dogodi, MAF smo vec testirali prije, al, tko bi znao.
Sto bi jos osim MAF-a moglo utjecat toliko na performanse? (lambda je nova, kat je novi, nigdje nije zacepljen ispuh jer su i svi lonci manje vise novi - god dana) Mogu svijecice toliko? Trebale bi imat nekih 50tkm... Napomena, auto je stajao godinu dana.
Svi senzori su ok djelovali, sve je manje vise novo, osim svijecica, al, i one na oko izgledaju ok, sto ti mislis sto bi moglo biti? Pumpa goriva daje dobar pritisak, jedino mi ECU jos ostaje?!? ili imas ti neku ideju? Znam da ne mozes ovako bez da vidis auto, al ono, sto mislis sto bi sve oglo utjecat, jer auto ne zapise nikakvu gresku, svi senzori sve ispravno... I to nije zezalo odmah, vec nakon nekih 1 000km nakon sto smo ga upalili nakon sto je stajao 1 god.
Eh da, kad je hladan, jednom u 10 paljenja zna isto tako gubit snagu, i malo zastaje tu i tamo kad dodam gas. Al to je drukcije nego kad je topao motor, onda samo nema snagu, a kad je hladan, i to rijetko, ko da na trenutke izgubi snagu, pa onda odjednom povuce jako.