0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja tocno mislim da bianca zasluzuje jedam motorni upgrade.S obzirom da je koš motora potpuno drukciji od moje, predpostavljam da je jedina opcija 1.7 16v Al ona zudi za snagom, vidi joj se po ocima...Ko Tina Katanic nakon 3 travarice i 2 lajne...
Bi on... Al mu plinska instalacija nije pasala... Pa veli "hebes 16v ako moram da se vozim na benzinu"...
Imao je priliku kad mu je 1.6
Plinoviti decko...
Ucini mi uslugu.Parkiraj auto uz more.Uzmi SLR fotic, stavi ga na pod ili blizu poda.Slikaj auto s boka, da se vidi njen projektilski bocni oblik...Pliz.Lepa je. A neznas ju slikat...
U biti tbird spominjao si bio posudu za vodu.. kad dodem sa lampadinom od 500w pored nje vidim jedva kolko vode ima unutra : bi se moglo to nekako ocistiti ili ne s nekom tekucinom? cisto sumnjam :
Ucini mi uslugu.Parkiraj auto uz more.Uzmi SLR fotic, stavi ga na pod ili blizu poda.Slikaj auto s boka, da se vidi njen projektilski bocni oblik...Pliz.
Ja sam uspio jednu dobiti da je ispala kao nova tako da sam nakrcao Arf i dvije šake riže unutra i onda tresi kompa... jedno pola sata i bila je super. Iako, ruku na srce, nije bila ovako neprozirna . Možda vrijedi pokušati.U biti tbird spominjao si bio posudu za vodu.. kad dodem sa lampadinom od 500w pored nje vidim jedva kolko vode ima unutra : bi se moglo to nekako ocistiti ili ne s nekom tekucinom? cisto sumnjam :
Cija zena..?Ja smatram da su zene bogatsvo svijeta... Opce dobro :tongue:
Sta fali mojim slikama : : Ce te je vidjet na grobnik i ako mi je sram iskreno doc jer je stuckana sa svih strana jebat ga.
Nista ne brini,parkirat cemo jedan do drugog :hehe:
Ček' malo, jel imaš ti klimu ili ne. Vidim buton od klime ali nema onong natpisa Climasystem na grebenu :