0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Moram je stavit i ovdje, ovo je ispalo jednostavno fantasticno (Image removed from quote.)
Ima nešto u toj bijeloj boji Ja kad uzmem 147,morat će biti bijela sa šiberom ili nikakva :
Da jer nije bijela frizider vec malo tamnija. Sve alfe su dobre kad su bijele
Gdje si naso onaj sank iznad rucne (za se nasloniti)? Baci koju slicicu. A one mitace bi ti legle bas ko budali samar Bacas se uskoro u nabavu ili? :hehe:
Ja isto, u biti maloprije... Stignu se one uprljati do subote navečer.. UH he heSamo za vikend je navodno kiša tako da nista od umjetnog pranja, biti će samo prirodno
I to sta kazes, najrade nebi nigdje za vikend onda al tesko da ce alfa ostat u garazu valentinovo je :hehe:
Hej ti, otkrio sam novu praonu Ona na ulazu u Medulin je nekako sva nova i dobra, ima natkrivene i osvjetljene boksove...
Vasko vidis nisam nikad vidio ovu autopraonu : da sam znao smo mogli ovih dana ici skupa dir do gore. Al hebat ga danas oprao auto :hehe:
Znam ja za nju već neko vrijeme ali nisam nikad prao auto tamo...Danas mi se eto dogodilo da sam išao od Verude do doma (u centar) pa mi je bila usput, rekaoh ajde da operem auto kada sam vec tu i odusevio se kako je dobra....