0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Da, to je ta sitnica koju Alfa_gtv spominje...ići će na lakiranje kada stavim zimski set
prodaje ti se jedna karambol crvena u zadru sa takvim felgama....na njuskalu je,...pa nazovi i pitaj mozda ti proda felge samo ako ti se bas toliko sviđaju..
Imam ih i ja i imam isti problem, ima ih susjed isto na punto i takoder ima isti problem...
Sve po starom...toči i vozi, uskoro će se okrenuti 120tkm, pa će se raditi veliki servis, a čeka se i izmjena guma, pa će felge na uređivanje...u dobrom društvu na susretu (Image removed from quote.)
odlična..a umjesto uređivanja, radije frkni felge i pikni neke boljerecimo od 147 Q2, TI itd...
Ili recimo one koje Marin full hvali... Znam ti jednog tko bi se možda čak i mijenjao
Mali updateZamijenjen zadnji lijevi ležaj, pa da usput razbijemo i jedan mit o amortizerima i sportline oprugama...dakle s obzirom da će uskoro okrenuti 130.000 i da je auto spušten zadnjih 70.000km na originalnim amortizerima, naručena su nova 4 Bilstein amortizera...kada smo skinuli dolje stare amortizere, sva 4 su još ispravna, prednji su super, zadnji su nešto malo lošiji što je i bilo očekivano i iz tog razloga su i naručeni novi...dečki kod Seba su rekli da stari nisu još za zamjenu, ali eto kada se već skidalo zamijenilo se...pa eto ako netko želi kupiti za neku simboličnu cijenu 4 amortizera neka se javi u inbox