Poanta je da su usporedbe moguce do sutra. Za moj pojam ili stok vs stok ili nema usporedbe. Koliko para toliko muzike moto i uzivajmo dalje...
poanta je da vi samo laprdate bez veze
serijski bmw 318is protiv tipa 1.6 na plin znaci 150ks vs 80ks
znaci bmw sa skoro 2litre protiv fiata sa niti 1.6 snage skoro duplo vise barem na papiru neide ni blizu
vozio sam 2.5 24v sa vanosom slagan za brdo, pa to neide s mjesta serijski auto samo chipana centrala i slozen usis ispuh po njima 220ks
frend je vozio to ja una 1.6 atmo tad je auto bio na elektroniku i jednu klapnu, serijski motor malo nakopan
probali smo s mjesta iz voznje po zavojima da je on ispred da sam ja ispred
uglavnom stizao bi me na ciljnoj jer je meni 5ta tukla u blokadu vec kod ulaska u box i morao sam pustat gas cijelu ciljnu
jedino m nesto ide za razliku od ostalih sve ostalo su tromi i ljeni auti i svi imaju preko tone i kusur
vozio sam bmw i for i svasta jedini auto koji sam vozio stalno pun gas i nije se raspao je fiat 1.6 SOHC i Alfa 155 8v TS te motore nemozes unistiti
Bmw 6cil ako ga ne zagrijes na radnu temperaturu a poceo si ga stiskat pukne glava
bmw mi je izdrzao 1godinu i 80tkm sve zivo se poraspadalo motor mjenjac kardan dif sve a nisam divljao ni pola ko sa alfom
sa alfom koja ima serijski 115ks cipana na skoro duplo mesarim ju vadim joj mast vec godinu dana i 60tkm samo redovna odrzavanja nista se nije raspalo
sta se ovjesa tice bmwe vs alfa bmw ima dvije vilice i dva selena koje dodju skuplje nego alfine 4 vilice a traju ko i na alfi tako da ono super mi auto i bmw i alfa al radije vozim talijana nego bavarca ne pruza toliko gusta al se ne kvari i djelovi su miulion puta jeftiniji