Iz Rijeke sam , al imam korijena iz BiH pa znam i u markama kako ide hehe ... al ljudi to je to sto sam trebao znati, pa zahvaljujem obojici. Ma neckao sam se jer kad sam cuo cifre od nekih , rek'o jbt pa nije valjda toliko pa da ipak dodem na pravo mjesto da pitam

i vidim da to uopce nije neki trosak za takav auto sto reče Nowa u klasi sa a6, bmw 5 itd ... za njih sve te izmjene dodu par puta vise , a da ne govorim o cijeni auta slicnog ili istog godista.
Te sto sinisa rece, tipa nosaci, disk plocice i ostalo normalno da nije kvar , mislio sam nesto tipa da ne odlaze pumpe, turbina, problem s elektronikom i tako to pa da nema kraja placanju. Sto se tice cijena tu i tamo , ovdje ce bit malo skuplje cini mi se kako je i za sve, al ce bit prihvatljivo.
Eh sad treba naci ovdje 2.4 jtd rijetko da sam vidio kojeg mozda 2 sve skupa na netu. Vidio sam i neki tip prodaje 2.5 V6 , al nije da mi se bas trosi 15 i vise litara po gradu =) ... a koliko sam i vidio razlika u konjazi je malo vise od 10, tako da se nista ne gubi , cak se i ustedi.
Potrosnja je koliko sam vidio 10 po gradu sto i nije puno, cak i da trosi 11,12 opet ok za takav auto.
Valjda ce se naci neka za oko 9k eura ovdje ^^