0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
SinkopaPoslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
Pregledan i Gorenje edišn(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Tako i treba!Pazi mi na Stelvio!Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
156 je butiga
Odlična felga. I ja danas ljetne gume namontirao.
Dosla i vrata bunkera na red, puknute zice spojene i sve uredno pospremljeno, medjutim vrata jos uvijek ne mogu otvoriti pritiskom na znak. Postoji li neki osigurač i gdje se nalazi? Sve ostalo radi kako treba(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
A kaj je sa desnim bužirom?Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
Desni je još dobar, sve radi
Ne sjećam se više ali slično je nekako i meni bilo. Prvo nije radio far. Onda je spojena žica fara ali je prestala raditi brava, niti na ključ niti na pritisak znaka. Poslano sa mog SM-G991B koristeći Tapatalk
Nakon koliko godina? Ili koliko puta dizanja haube? Ono cesto kopaš po bunkeru ili i ne baš?Sent from my iPhone using Tapatalk
Prije svega lose projektirano, potpuno isti problem ima Fiat 500, zica je prenaspanana i prekratka i premalo "dise" kod otvaranja/zatvaranja..
moja je 2014. god i još je sve ok...osim poklopca rezervoara koji je omlohavio...
Pozdrav,da li ti radi otvaranje na ključ?!
Tako je bilo i meni otpala mi je žica sa bravice.. Probaj to vidjeti, skini onu plastiku na zadnjim vratima odmah ćeš skužiti