0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Teško mi je priznati ali tako treba izgledati Giulietta Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
I na zimskom dobra
Upravo sjeo ljetni set
Pa iste felge kao na slici iznad Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Dolaziš na ST susret?
Teško, malo dana a puno obaveza
Šta nitko nije mijenjao osvinicu na poklopcu rezervoara
Jesam ja. 10 minuta posla Upute su tu:https://www.alfaworkshop.co.uk/Alfa_Giulietta_petrol_flap_release_solenoid_pivot_pin_replacement.shtml
Oprana, slijedeće pranje za 4 tjedna, kad se vratim s platforme (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
I dalje djeluje kao nova!Koliko je uopće kilometara natukla Giulietta? Poslano sa mog SM-A530F koristeći Tapatalk
(Image removed from quote.)
obično stvari u mehanici imaju svoju svrhu. Neznan šta je al nebi to mica.Zamišljan zubara koji se misli čemu služi ova resica u grlu. "Da ja to skinem?" Nije baš usporedba, al ono...
Zna li netko čemu ovo služi ? Mijenjam pločice na zadnjim kotačima. Ovaj “uteg” se nalazi na donjoj vidi na čeljustima. Mugu li maknuti taj dio i zavidati samo novi vijak bez toga? (Image removed from quote.)(Image removed from quote.)Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Meni izgleda kao da štiti konektor od oštećenja , ipak je to terenac