eibach pro -3cm, original 215 na 17˝, nis ne struze... auto je taman nizak, stavljeni su bili odmah i novi B4 bilstein, opruge su kupljene nove i dojam je da previse radi na oprugama... skoro da bi se usudio rec da su premekane..
ako se dobro sjecam (prije skoro 6 mjeseci) to su progresivne opruge, taj ˝meksi˝ dio je udoban ali auto stalno radi gore dole, moozda da su mrvu sporiji amortizeri bi bilo bolje.. I da kad su jako velike izbocine, prilicno nabije, kao da amortizer sjedne do kraja.
Ali inace auto odlicno drzi, i definitivno nije pretvrd ako se netko bojao spustat, cak jednom sam vozio Blackline, i bila je nesto tvrdja i vislja
H&R nisam probao, ali mogle bi mozda bit bolje, da i je malo tvrdja samo da ne radi toliko
i jos da dodam, meni samo podnica non stop struze to mi ide na jetra, cim malo jace zaroni (a zaroni svako malo na tim oprugama) obavezno malo zastruze, a vec sam je 2 puta namjestao i zatezao, ne moze vise gore definitivno. Ili nesto ne stoji dobro ili je jednostavno niska