Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
evo link sa slo forumahttp://forum.alfa-klub.com/viewtopic.php?t=31251&highlight=supersprint grane prodaje isto takosve je bilo na 147 GTA
Zvao ga ja za grane (a šta bi sa njima :hehe:Zadnja cijena mu je 1800€, ali još se predomišlja dali bi ih uopšte prodao...
Ufff malo previse trenutno za.mene....a klapnu jel spominjao cijenu???
300 eura je spominjao za klapnune znam koliko je zvrnn platio...a cijena za Supersprint grane mu je previsoka...Bavarac je NOVE SS grane platio 10000kn čini mi se ili čak manje
Ja mislim da su nove oko 2200€ od Supersprinta
To je odlicno ali jbg nemam sad toliko novaca za grane imam neke druge prioritete tako da cu se zadovoljiti sa granama od 156 2.5 one prve serije bez katalizatora I iza njih staviti protocni lonac od supersprinta gore zavidam bregastu od gta I mapiranje....samo jos da vidim mozda I tu klapnu ubacim u sve ovo....I ne diram vise nista za sada :
Sjećam se dosta sam kopao po alfaowner o ovome, dekle... to ti provjereno radi dobro, samo ćeš morati na te grane od 156V6 ubaciti spojeve za lambda sonde. Bolja varijanta ako možeš nabaviti negdje grane od GTV 3.0V6 one prve verzije, to ti paše plug/play, tu navodno imaš odmah sve.... Mora biti ta prva serija, jer su kasnije stavljali kat-ove.
2 Sandrinho, grane su sa 166ice 3.0V6....2 Bandit, pa sta nisu iste grane!?Koliko znam sve te grane sa prvih serija nemaju katove gore pa tako niti prihvate za lambde....znaci kako god mora raditi te "prihvate" za sonde.
Znaci samo 3.0 sa Gtv?Jer na ni jednoj 166ici nema...osim ove sa katovima.
300 - 350 eur, ubi me sad, moram iskopat od nekud, pitaju me ljudi vec na PP Uglavnom od nekakvog exotic car breaker iz UK-a.
Jeli ta klapna doslovno "skini original i stavi nju"?
Zar ima smisla stavljati tu klapnu ako je samo "grlo" usisne grane manje od klapne...znaci opet restrikcija!?
A neki iz UK uglavnom pišu pozitivno.... a tko će ga znati....
ta klapna od F360 Modene daje 20KS na Autodelti GTA 3.7 (308KS bez klapne i 328KS s klapnom)tako je bar navedeno na stranicama autodelte..Bandit, ja bi na tvojoj još stavio tu klapnu od Modene i onda fino na remap kod Gubića iili nekog već tko će to sve optimizirati
Ma kako je ovo krenulo i ide, najbolje bi bilo kupiti Modenu i riješiti stvar kako treba :hehe: :hehe: :hehe: