Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
tih obujmica imaš u svakoj trgovini kamionskih djelova
takve tepihe i ja imam...iz njemacke naruceni??
te sam ja smontirao prosli tjedan.. predobri su.. samo mi je zao sto barem jos na suvozacevom mjestu nema cepova za montažu.. al ak ce bjezati onda cu neke univerzalne naruciti pa njih staviti i čao ragazzi..
Da kvaliteta je odlična,materijal kao i na orginalima a cijena je sasvim solidna ...a to sam se i ja cudio danas da nisu mogli poslati cepove i za suvozačevo mjesto
neznam kako je na 156, ali na 147 standardno na original dolazi samo kopča za vozačev tepih, suvozačev nema niti onu rupu na sredini za kopču.. jedino ako je na 156 drugačije..
meni je na 147 došlo svih 8 čepova u podu, ne znam jel neko naknadno stavljao. Prostirki nije bilo nikakvih.Ja sam kupio prostirke, probušio rupe i postavio čepove na njih.
Zvuk je odličan Slike su super. Volan mi se malo neuklapa, iako, virujen da puno bolje leži od serijskog jer je dosta bliži tebi. Bit će sigurno prava pojava na cesti...
Tako je, sve 147ice iz tvornice dolaze sa 8 čepova u podnom tapecirungu i original tepisi iz lineaaccessori kataloga imaju po 2 čepa po tepihu
mogo si odspavat malo pa danas to radit sve je još samo da počne brujat po cesti
samo taj volan ti nikako ne stoji mislim da bi meni bolje stajao : : : :
Parkirat u dnevni I to je to hahahah
i naplaćuj ulaz na gledanje