Ukupno Glasova: 33
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Super boja i motorizacijaJedino mi se ne sviđaju ovi carbage retrovizoriPa original retrovizori od 156 su jedno od najljepših uopće
hvala.... Retrovizori ostaju crni da malo razbiju tu crvenu boju da nije sve monotono...imao sam peugeota 306 kojeg sam bio farbao u bordo crveno i sve sam pofarbao nisam ostavio niceg crno i nije mi se svidalo zato sam ovdje ostavio zadnji difuzorcrne boje,retrovizore i prednji lip koji nije jos montiran....
Onda da, u pravu si sa ovim detaljima, neznam dal bi ti možda bila zanimljiva opcija da te crne detalje tj prednji lip, stražnji difuzor te retrovizore obučeš u carbon : :
Sve OK, samo ti ova čuning ogledala nikako ne pašu na Alfu... :hehe: :hehe:
Baci te retrovizore molim te, sve ostalo 5+
Necu moci atest dobiti ako nemam bočnih žmigavaca ili bi trebao busiti blatobrane i staviti neke koji bi lijepo legli na sve ovo...tako da sam se kao i Klaudijo odlučio na iste retrovizore i rijesio problem oko bočnih žmigavaca......
Stvarno ne vidim zasto su toliko ruzni ti retrovizori,bas su ok po meni,i nisu selo neko,za ovakav auto primjereno,isto ko i na klaudiovoj 156 ici... Inace,auto je bomba
Skoro pa gotova....
a da stavis od 159-tke : auto cijeli preheben i sad da sa tim retrovizorima sve narusis ( barem ja ih nikada nebi stavio )
ma auto je bomba, tko još gleda retrovizore najbitnije da se tebi sviđa
Iskreno nisam to ni probavao tj ni gledao sta bi stavio pitao sam odmah klaudija da mi naruci retrovizore kao i na njegovoj....gledao sam neke okrugle malene koji bi sigurno pasali a za ove neznam da li bi se mogli upasirati da lijepo legnu na blatobran...
jedino da ti neko u photoshopu proba napravit 4-5 verzija kako bi to izgledalo ili od kartona si napravis model zmigavaca i odma vidis kako bi to bilo, pa ako ti pase koja kombinacija lako onda kupit i stavit
original Autodelta ima original retrovizore i izgleda puno bolje(Image removed from quote.)
Nakon tolike muke napokon nabavljena srednja konzola od 156 giugiaro
...bolje izgleda na slici nego uživo...
a gdje su kočnice?
ja sam ti to magao nabavit za 30e kad oćeš,al nisi napisao da nemožeš nabavit,ili ja nisam pročitao.
a sa kocnicama jos uvijek misterija : :hehe::
Netreba bit misterija, mozemo to brzo rijesiti Ako ides prema zg zvrcni me i pogledaj uzivo pa ces vidjet da netrebas nista vise za tu lovu pogotovo