10-06-2026, 11:51:39

Autor Tema: AR 166 3.0 V6 Zender  (Posjeta: 18296 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline zvrnn

• Trade Count: (0)
  • Starosjedioc
  • Spol: Muški
  • Nema Alfa
    • Rijeka
Odg: AR 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #30 u: 29-03-2012, 21:47:26 »

4. ako je plin podesen da iznad 6t rpm prebacuje na benzin jel pametno to dirat i ponovno podesavat mapu da uopce ne prebacuje? injektori su zastopani pa na benzinu slabije vuce i nema bas snage, nije da se bas tako stalno vozim ali ako moze bolje...  :craz nekad se vak i plin malo osjeti, jel moguce da negdje curi ili nesto ili to tako mora?
bilo kakve informacije su dobrodosle, hvala unaprijed! :happ: :color:

Ne smije ti se plin osjetiti unutra. Mozda ekipa ga nije poservisirala, moguce da nakon x godina da pusta negdje
malo. U kakav pametan servis plina da ti ispitaju to.
Meni se je povremeno benzin znao osjetiti, specifican miris omva 100  :craz
Prvo povremeno, pa sve cesce. Na kraju se ispostavilo da je lagano popustila jedna selna i kapalo je lagano.
Taman tamo iznad plasticne zastite od remenice  :kosa:

Offline zvrnn

• Starosjedioc
  • Nema Alfa
    • Rijeka
« Odgovori #31 u: 29-03-2012, 21:48:01 »
malo na brzinu mobom

Btw je sredjen na kraju onaj lak na haubi sta se ljustio?

Offline sfreak

• Ovisnik o alfistima
    • Jadranovo
« Odgovori #32 u: 29-03-2012, 22:30:33 »
Lak se ljustio po cijelom autu, ne samo po haubi...

Offline Sandrinho

• Trade Count: (+1)
  • Starosjedioc
  • AR 156 WTCC 3.0 v6 24v
    • Rijeka
« Odgovori #33 u: 29-03-2012, 23:28:15 »
:craz  :mah: pa da!  :drive: e ti si rekao da si iskopcao neki relej od sirene? gdje se on nalazi jer ni maglenke ne rade pa ne znam jel to povezano?  :?: one prekidace od prozora na vozacevoj strani sam rijesio sa onim plasticnim vezicama i sad rade svi kao novi  :)
kad sam kupio auto nije nikad pokazivalo na tabli za žmigavac,šta se tiče prozora nije uopče problem u nikakvim vodilicama nego u onim gumama vidit ces kad opereš auto da se stakla normalno zatvaraju,šta se tiče vrata imaš oko10 šeerava što imbusa,torx,križni plus kopče,ja sam na zadnjim vratima iza vozača stavljao kopletan motorićjer je neko to izvadio i podbočio staklo sa drvom i nije problem uvuči unutra škare i motorić,za zadnja desna vrata nemam pojma zašto se ne zaključavaju nisam bio primijetio,kopča od trube ti je kod lijeve maglenke ali maglenke moraju raditi,plin mi se nikad nije osjetio a to da makneš da ti kad počneš stiskati auto ne prebaci na benzin možeš kod bilo koga ko se bavi ugradnjom plina ali moj savijet je neee

Offline Sizif

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • Accord coupe V6
    • Osijek
    • Sizifova 166 2.5 V6 24V
« Odgovori #34 u: 30-03-2012, 05:26:04 »
Susjed, koje godiste je ova ljepotica i koliko km je presla? Daj jos par fotki i iznutra...
Svaki Alfista je Sizif...

Offline dario145

• Ovisnik o alfistima
  • Alfa 166 2.0ts i Alfa 156 1.8ts
    • osijek
« Odgovori #35 u: 30-03-2012, 12:15:42 »
ako moze i iz vana..  :craz :hehe:
135           
••„    
24R

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #36 u: 02-04-2012, 19:19:24 »
@zvrnn plin je bio servisiran pa mi zato i je cudno a i nekako ga previse trosi, kad sam isao iz RI prosjek je bio negdje 11, sad je odjednom 15 na otvorenoj... ne znam gdje tu u SiB ima kakav dobar serviser za plin, pogotovo taj Tartarini  :?: i ne nije lak jos sreden, cijela je bolesna sto se toga tice ali i to je u planu jednog dana, polakirat ju cijelu i to kako treba  :ok:

@Sizif 2000 je godiste, na satu ima sada 182000km ali je drugi motor u njoj, u papirima je 2.5, sad koliko taj ubaceni ima km ne znam  :rolll: bit ce slika obecajem, u guzvi sam dosta u zadnje vrijeme pa me ni nema bas na forumu  :ok:

@Sandrinho maglenke moraju biti upaljene da bi sirena radila??? :?: kakva je to kemija :gun: ne znam uopce tko bi se igrao s tim instalacijama da to spoji kako treba, morat cu naci nekog dobrog autoelektricara :craz skuzio sam ja da i te gume na vratima ne valjaju ali opet ako je sve sa vodilicama u redu ne bi one smjele izbacit prozor iz putanje (iz vinkla) :smijeh vidio sam da pozicije ne rade, jel to samo fale zarulje ili?

negdje sam bio prije nasao na forumu pa ne nadem vise da je cest slucaj da ne radi svjetlo u gepeku i da je problem u zicama koje vode do zarulje, meni ne radi niti to niti straznje lijevo svjetlo (far), ono nutarnje. sa desne strane rade oba, sa lijeve samo jedno i nije zarulja naravno :hap: jel netko zna sto bi to moglo biti i di da trazim kvar?  :?:

Kad srce kaže... a nema se para!

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
« Odgovori #37 u: 02-04-2012, 19:22:57 »
@zvrnn plin je bio servisiran pa mi zato i je cudno a i nekako ga previse trosi, kad sam isao iz RI prosjek je bio negdje 11, sad je odjednom 15 na otvorenoj... ne znam gdje tu u SiB ima kakav dobar serviser za plin, pogotovo taj Tartarini  :?: i ne nije lak jos sreden, cijela je bolesna sto se toga tice ali i to je u planu jednog dana, polakirat ju cijelu i to kako treba  :ok:

@Sizif 2000 je godiste, na satu ima sada 182000km ali je drugi motor u njoj, u papirima je 2.5, sad koliko taj ubaceni ima km ne znam  :rolll: bit ce slika obecajem, u guzvi sam dosta u zadnje vrijeme pa me ni nema bas na forumu  :ok:

@Sandrinho maglenke moraju biti upaljene da bi sirena radila??? :?: kakva je to kemija :gun: ne znam uopce tko bi se igrao s tim instalacijama da to spoji kako treba, morat cu naci nekog dobrog autoelektricara :craz skuzio sam ja da i te gume na vratima ne valjaju ali opet ako je sve sa vodilicama u redu ne bi one smjele izbacit prozor iz putanje (iz vinkla) :smijeh vidio sam da pozicije ne rade, jel to samo fale zarulje ili?

negdje sam bio prije nasao na forumu pa ne nadem vise da je cest slucaj da ne radi svjetlo u gepeku i da je problem u zicama koje vode do zarulje, meni ne radi niti to niti straznje lijevo svjetlo (far), ono nutarnje. sa desne strane rade oba, sa lijeve samo jedno i nije zarulja naravno :hap: jel netko zna sto bi to moglo biti i di da trazim kvar?  :?:
pa imaš Miškulina
Those who dares, wins

Offline FAN

• Moderator
  • Trade Count: (+4)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • GT
    • Zagreb
« Odgovori #38 u: 02-04-2012, 19:30:04 »
uf koliko je taj auto već vlasnika promijenio  :) :)
:cigara: :cigara:

Zagy

• Gost
« Odgovori #39 u: 02-04-2012, 19:31:39 »
  :craz :craz jadnik  :craz al se još dobro drži  :ok:

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #40 u: 02-04-2012, 19:54:15 »
pa imaš Miškulina
ne znam koji je taj? :?:

ma bez obzira, dobar je auto ali eto ne bi bila Alfa da se nema sta za radit na njoj :hehe:

:craz :craz jadnik  :craz al se još dobro drži  :ok:
:da: :ok:

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
« Odgovori #41 u: 02-04-2012, 19:57:48 »
praona pored tehničkog..pa meni je ugrađivao u oba auta
Those who dares, wins

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #42 u: 03-04-2012, 01:03:41 »
praona pored tehničkog..pa meni je ugrađivao u oba auta
to mislis na aquaplin? jel ima veze ako on ne radi sa Tartarini instalacijama?

Offline RoadRunner

• Koordinator
  • Trade Count: (+5)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Sprint,33-Q4,145box16v,156-1.8ts,MiTo tjet,Brera
    • Vukovar
« Odgovori #43 u: 03-04-2012, 07:12:16 »
Ooo čestitam na prinovi V6 :love: ,sad sam tek vidio  :craz  :ok: , Tartarini imaš servis tu u Vukovaru ,i u Belom Manastiru ti radi jedan...
Gas Guzzler

Offline joe957al

• Starosjedioc
    • Našice
« Odgovori #44 u: 03-04-2012, 16:02:03 »
to mislis na aquaplin? jel ima veze ako on ne radi sa Tartarini instalacijama?
ne znam..pitaj
Those who dares, wins

Offline Sandrinho

• Starosjedioc
  • AR 156 WTCC 3.0 v6 24v
    • Rijeka
« Odgovori #45 u: 04-04-2012, 17:27:53 »

Nisam ih uopče palio samo znam da su radile ali kad sam iskopcao sirenu nisam uopce skuzio da je povezano sad neznam da li to tako mora biti ili je tu neko nes kemijao najbolje pitaj nekoga sa foruma sta ima 166 da proba dole iskopcati sirenu kraj maglenke..što se tiče km na motoru predhodni vlasnik mi je rekao da kad je stavljen novi motor unutra da je poništena urica na nulu tako da koliko pise toliko ima sad ako je on mene lagao lažem i ja tebe...što se tiče pozicije radila je unutra je žarulja i sve je bilo 5 pogledaj da nije pregorila slučajno,a u bunkeru nije bilo n kad sam ja kupio tako da nisam ni gledao u čemu je problem a stvarno me interesira potrošnja i to baš do gore je bila normalna i sad najedamput poludila  :?: :?:

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #46 u: 04-04-2012, 19:08:15 »
Ooo čestitam na prinovi V6 :love: ,sad sam tek vidio  :craz  :ok: , Tartarini imaš servis tu u Vukovaru ,i u Belom Manastiru ti radi jedan...
ne znam za Vukovar, gdje ima? u Belom znam da ima Lepus :?:

Nisam ih uopče palio samo znam da su radile ali kad sam iskopcao sirenu nisam uopce skuzio da je povezano sad neznam da li to tako mora biti ili je tu neko nes kemijao najbolje pitaj nekoga sa foruma sta ima 166 da proba dole iskopcati sirenu kraj maglenke..što se tiče km na motoru predhodni vlasnik mi je rekao da kad je stavljen novi motor unutra da je poništena urica na nulu tako da koliko pise toliko ima sad ako je on mene lagao lažem i ja tebe...što se tiče pozicije radila je unutra je žarulja i sve je bilo 5 pogledaj da nije pregorila slučajno,a u bunkeru nije bilo n kad sam ja kupio tako da nisam ni gledao u čemu je problem a stvarno me interesira potrošnja i to baš do gore je bila normalna i sad najedamput poludila  :?: :?:
ma sto se tice motora ako je redovno odrzavan ne bi smjelo biti nekih problema tako da me to ne brine previse, ko zna koliko je imao km jos original motor onda - jos je auto i dobro ocuvan, unutrasnjost i to... a vidjet cemo vezano za plin za koji dan kad odem kod nekog servisera, rekao mi je jedan plinas u OS da postoji mogucnost da plin pusta na isparivacu na ventilu kada dobije previse plina baci ga van i onda ga ventilacija uvuce u kabinu pa se osjeti, treba pregledati mapu kako je podesena pa cu znat vise... :ok:

Offline dario145

• Ovisnik o alfistima
    • osijek
« Odgovori #47 u: 04-04-2012, 22:12:18 »
a kada ce vise te slike???  :)
135           
••„    
24R

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #48 u: 04-04-2012, 22:23:55 »
a kada ce vise te slike???  :)
evo ako bude lijepo vrijeme za vikend doma u NA ga spicim i poslikam :craz :ok: ne volim bas te praonice, za prvu ruku je ok ali ni blizu kao sto ga mogu kod kuce oprat sa peracem i spuzvom... valjda necu skinit ovaj vec unisteni lak :kosa:

Offline dario145

• Ovisnik o alfistima
    • osijek
« Odgovori #49 u: 04-04-2012, 22:24:51 »
ma ko hebe lak..samo ti nju poslikaj.
135           
••„    
24R

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #50 u: 04-04-2012, 22:25:53 »
ma ko hebe lak..samo ti nju poslikaj.
:hehe: :ok:

Offline SigniGT

• Starosjedioc
  • u offsetu...
    • Rijeka
« Odgovori #51 u: 05-04-2012, 00:41:53 »
tek sada vidim ovu temu... to je bila moja 166 i nemogu je prežalit

Auto je prije mene imao vlasnike koji su je uništili, ja sam se para i para nabacao da ju koliko toliko dovedem u red  :ok: Što se motora tiče, prošao sam sa njom pol italije i okolnih zemalja bez ijednog kvara, auto je vrhunska pila i da je boju bacit na nju, sve te mušice bi zaboravio...

truba je meni radila, svjetlo u bunkeru također... plin ti se osjeti na isparivaču ništa čudno nek te to ne straši, ne miči gašenje plina na 6000rpm, tako funkcionira od kad je ugrađen i nemaš problema. Pregledaj injecotre na tom autu, benzin vrlo lako moguće radi njih drka, nebi bio izoliran slučaj.

Zadnja vrata i brava to je klasika na 166, radi radi i iz čistog mira prdne motorić bravice... pozicije ti ne rade jer 99% nisu žarulje unutra, ja sam ih bio maknuo jer mi je ljepše vidit xenone u lećama bez tih mrtvih trulih žutih pozicija, isto mi je i na Bravu sada

nek te služe kolica, jbg skupa su za održavanje i ni ja ni kolega forumaš nakon mene nismo mogli uložit koliko taj auto traži jer djelovi nisu jeftini a vozila se svaki dan, na koncu konca zato je i kupljena

ako trebaš kakvu pomoć šibni PM

EDIT: neznam koliko ti plina troši sad baš čitam, vrlo lako moguće da je negdje neko crijevo ili šelna popustila... meni je taj auto trošio manje od ovog HGT-a a vozio sam ga agresivnije 2x nego Brava  :ok:
« Zadnja izmjena: 05-04-2012, 00:45:08 od SigniGT »
SPEED IS A MATTER OF COST! HOW MUCH CAN YOU AFFORD TO GO?!?

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #52 u: 05-04-2012, 17:35:19 »
Pa ja se kontam jel ovo tvoja 166 signigt? A znas li ovaj prpblemcic sa pokazivacima smjera? Sto bi moglo biti?
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Alfa147ts

• Gost
« Odgovori #53 u: 06-04-2012, 09:49:18 »
Pošto slučajno znam povijest tog auta, moram se javit..

Bio je 2.5 kad se uvezao iz Italije i ubrzo je puknuo remen i stavljen je 3.0 sa otprilike 60000km sa novim remenjem, španerima, itd. Nije ništa resetirano na brojaču. Ulja je trošio ništa.
Getriba je bila ostavljena stara s 5 brzina i ubrzo se raspala i stavljena je sa 6 od 156 V6. U auto je utrpana hrpetina love, što za održavanje, što za servise i ugrađen je plin koji je tada bio među najboljima kod nas (i najskupljima). Getriba se razletila van HR i majstori su kod promjene tamo uspjeli usrat struju maximalno, tako da pola stvari nije radilo, tj. spaljeno je.

A lak? Čitao sam po oglasnicima nebuloze o UKA4 i sličnim s****ma. Stanje laka je rezultat prebrutalnog poliranja preabrazivnom grubom polirkom od strane jednog zajedničkog prijatelja i lak je nekoliko mjeseci kasnije počeo postepeno otpadati.

Felge su original od Brere 2.4.

Vlasnik koji ju je uvezao iz ITA je uložio hrpu love da to sve vozi i izgleda, a vlasnik nakon njega je uspio taj auto dovesti u stanje u kakvom je bio jbg. Nije uložio ništa, a trebalo je.

Offline SigniGT

• Starosjedioc
  • u offsetu...
    • Rijeka
« Odgovori #54 u: 06-04-2012, 18:47:53 »
meni je rečeno od stranew vlasnika iz ZGB od kojeg sam ju pokupio da su urice došle sa drugim motorom  :ok: znači koliko km motor toliko urice...

jbg, dobar je to auto i dalje, da imam love tj da sam mogao ja bi ju doveo u tip top stanje  :ok:

Offline Zh0xX

• Starosjedioc
  • 166 3.0 V6 Zender
    • NA - OS
    • 166 3.0 V6 Zender
« Odgovori #55 u: 08-04-2012, 16:37:53 »
hvala svima na informacijama! :care alfica je sada trenutno u dobrom stanju, ne mogu reci, motor mi se cini odlican, ovjes je novi i ne trese nista niti ne lupa, mjenjac ne zapinje, kocnice su dobre (trebat cu samo prednje plocice uskoro mijenjat) ali eto nazalost ima sitnica (osim laka) koje treba rijesit :rolll: struja je stvarno sje...a i to je vjerojatno i razlog zasto ne rade neke gluposti kao svijetlo u gepeku, sirena, maglenke ali eto dat cu sve od sebe da to rijesim a kad skupim nesto love sredim i taj famozni lak pa odmah i felge jer su dosta izgrecane :rol: ako netko bilo sta zna slobodno neka komentira i kaze svoje misljenje, uvijek to cijenim :ok:

@alfavu nisam ti nazalost izmjerio raspon jer sam bio doma skinio tocak i probao skinuti klijesta ali naravno toliko je sve zapeklo da sarafe ne mogu ni mrdnit, promrdo malo taj limic i on otpo i samo vratio felgu nazad, tek kasnije sam vidio tvoj kom... htio sam onda odvest kod frenda na dizalicu ali on nema one gumene kocke ili kak se t vec kaze sto se stave ispod da dizalica ne sjedne na prag pa ju nismo mogli niti podici :rolll:

trenutno mi je najveci problem taj plin jer stvarno trosi previse, primjetio sam i kad je gas stisnut do kraja da pocne cukat i trzat kao da isparivac nema snage a i osjeti se na auspuhu da smrdi, ne znam, ne razumijem se... bolje ide nekako sa manje stisnutim gasom :kosa: majstor za Tartarini u OS je spojio sve na komp i rekao mi je, ako sam dobro shvatio, da injektori imaju prespor odaziv, oko 5ms i da je problem sto su benzinski injektori losi pa ne moze valjda niti ove plinske posebno podesit, napomenio je i jos da su to injektori starije generacije (ali navodno jako dobri) koji se daju reparirat i da ako to nije nikada radeno bi se trebalo napravit
netko zna nesto o tome? :?: benzinske injektore mislim da nema smisla opet cistit kad ce ionako za koji mj. ponovno zaje...

Offline SigniGT

• Starosjedioc
  • u offsetu...
    • Rijeka
« Odgovori #56 u: 08-04-2012, 20:18:21 »
gle meni su truba i maglenke radile na autu 200% čak negdje imam sliku sa maglenkama... provjeri osigurače, i svjetlo u bunkeru je radilo, prodrmaj malo žice od bunkera pa možda proradi

što se injectora od benzina tiče, ja sam ih več čistio mislim da će tu trebat drugi injectori... ali ništa te ne košta otić provjerit kako bacaju tj dali štrcaju ili zaljevaju... ako zaljevaju gotovi su jer to bi im bilo vjerojatno već jedno 4-5 čišćenje... taj auto se kod mene jako puno vozio, nema di nisam bio sa njim i nije se štedilo, uglavnom u punom gasu po autoputu ( više kilometara sam napravio po autoputu nego po gradu) ... injectore si onda sredi od plina jer ja ih nisam mijenjao ni reparirao, očistili su mi isparivač neke šelne zamijenili i filter plina  :ok:

sa 100kn plina sam dok je bio nekih 4 kn radio oko 160-70km po gradu lagane vožnje a po autoputu 1kn 2km... prednje pločice sam mijenjao na njoj mislim da je imala 148000km kad sam nove stavio tako da ono

meni taj auto baš ono fali... koliko si dao za nju ako nije tajna?

Offline zvrnn

• Starosjedioc
  • Nema Alfa
    • Rijeka
« Odgovori #57 u: 08-04-2012, 21:47:51 »

trenutno mi je najveci problem taj plin jer stvarno trosi previse, primjetio sam i kad je gas stisnut do kraja da pocne cukat i trzat kao da isparivac nema snage a i osjeti se na auspuhu da smrdi, ne znam, ne razumijem se... bolje ide nekako sa manje stisnutim gasom :kosa: majstor za Tartarini u OS je spojio sve na komp i rekao mi je, ako sam dobro shvatio, da injektori imaju prespor odaziv, oko 5ms i da je problem sto su benzinski injektori losi pa ne moze valjda niti ove plinske posebno podesit, napomenio je i jos da su to injektori starije generacije (ali navodno jako dobri) koji se daju reparirat i da ako to nije nikada radeno bi se trebalo napravit
netko zna nesto o tome? :?: benzinske injektore mislim da nema smisla opet cistit kad ce ionako za koji mj. ponovno zaje...

Ako ti je za usporedbu, meni trosi 15-16litara plina non stop, sa tezom nogom na gasu i kombinacija grad-otvoreno.
Najmanju sam potrosnju imao slicno kao ti sto rece kada si je vozio iz Ri doma.
Isto tako kada sam ju vozio po prvi put Zg-Ri sam imao najmanju potrosnju dok sam se valjda upoznavao s
autom :craz 11 na 100. I poslije toga vise nikad da imam 11litara na 100.  :clap:

Cukanje na full gasu je vjerovatno povezano to sto si rekao da preko 6000rpm prebacuje na benzin.
A benzinski su ti losi.
Plinski se mogu reparirati (sad da li svi modeli - neznam), kad sam radio servis kod boyskoga od plina, rekao je
da su oke, mapa super, samo da ce mozda biti za reparirati drugi put injektore. Bila je nakakva sita cijena, 50kn po jednome ili tako nesto.

Offline -164-

• Trade Count: (+19)
  • Ovisnik o alfistima
  • ex. 33 1.3V, 164 V6 Turbo, 156 JTD 20V, Gt 3.2 V6
    • Zagreb
« Odgovori #58 u: 08-04-2012, 22:30:24 »
Pošto slučajno znam povijest tog auta, moram se javit..

Bio je 2.5 kad se uvezao iz Italije i ubrzo je puknuo remen i stavljen je 3.0 sa otprilike 60000km sa novim remenjem, španerima, itd. Nije ništa resetirano na brojaču. Ulja je trošio ništa.
Getriba je bila ostavljena stara s 5 brzina i ubrzo se raspala i stavljena je sa 6 od 156 V6. U auto je utrpana hrpetina love, što za održavanje, što za servise i ugrađen je plin koji je tada bio među najboljima kod nas (i najskupljima). Getriba se razletila van HR i majstori su kod promjene tamo uspjeli usrat struju maximalno, tako da pola stvari nije radilo, tj. spaljeno je.

A lak? Čitao sam po oglasnicima nebuloze o UKA4 i sličnim s****ma. Stanje laka je rezultat prebrutalnog poliranja preabrazivnom grubom polirkom od strane jednog zajedničkog prijatelja i lak je nekoliko mjeseci kasnije počeo postepeno otpadati.

Felge su original od Brere 2.4.

Vlasnik koji ju je uvezao iz ITA je uložio hrpu love da to sve vozi i izgleda, a vlasnik nakon njega je uspio taj auto dovesti u stanje u kakvom je bio jbg. Nije uložio ništa, a trebalo je.

ček, charlee ju je uvezao iz italije?

Znam da su je vozili charlee i dinkec...a možda i još netko  :?:

Offline Sandrinho

• Starosjedioc
  • AR 156 WTCC 3.0 v6 24v
    • Rijeka
« Odgovori #59 u: 08-04-2012, 23:23:24 »
Šta se tiče injektora benzinskih bojsky traži 600kn za čiščenje plus čiščenje plinskih i još bi preradio dovod plina u usisne grane jer tamo je to napravljeno sa cjevcicama pa mi je rekao da bi on to drugacije napravio jer da ovako ima predugi put plina od injektora a on bi to napravio sa nekim mesinganim lulicama...uglavnom za sve to 1000kn Tako da kad sam otišao kod njega napravio sam samo klasičan servis iako je bivsi vlasnik reko da je on to napravio ali nije  te se dog s njim da bi mu trebao doci i ostaviti auto jedan dan ali nikako nisam stigao...
Šta se tiče svijetla u bunkeru nije radilo kad sam ja uzeo auto a za trubu ona je iskopcana jer je otisao relej neki i baca ful neki čudni zvuk kroz trubu a za maglenke neznam zasto ne rade ali radile jesu.
Kad sam uzeo auto uzeo sam ga na povjerenje nisam nis gledao rečeno je bilo da je trap cijeli rijesen(da bio je ali na način da je bivši vlasnik dao sve selene gumirati na doljnjim vilicama a po selenu je plačeno 100kn kod Mrkia znači 400kn a guma se sva raspala u odnosu za vilice koje sam platio 2100kn od mooga,gornje vilice nisu bile ni dirane za njih sam dao oko 450kn po komadu sa dobrim popustom,letva je bila u banani iako je HERMELIN bivsem vlasniku to rekao ali on meni nije ali mi je dao drugu letvu uz auto koju sam montirao i zove me mehanicar da letva ne radi NEMA SERVA pa sam uzeo letvu od sestrinog dečka jer je on kupio 166 3.0 za dijelove,auto se držao ceste zato jer je trap bio čudo otvoren  a gume je jelo nemilo jer se nije mogo centrirati trap po zapisima kako treba biti tako je i sa zadnjim seleni su bili katastrofa ali posto je bio trap otvoren nije se nis osjetilo tu sam imao srece sta sam nasao poweflexe po dobroj cijeni i rijesio stvar da ne moram kupovati zadnje vilice jer cijena je za :kosa: :o000: :o000:..stavljene su gume dunlop sam 6.5mm utora,zadnji diskovi od trw-a i pločice ferodo,promijenjeni prednji rukavci jer kad sam kupio auto desni kotač je imao nagim 3.5 stupnja šta je nenormalno,napravljen servis ulje i filter,bivši vlasnikje stavio na ovu mašinu bmc sviječice koji se preuzeo bosna i kom je 24kn zbog kojih su mi riknule dvije bobine pa kad sam odpeljao auto kod DARKA na rubeše čovijek se križao zbog toga tako da su sad ngk sviječice gore i jedna stvar dobra šta je napravio bivši vlasnik je to šta je promijenjena distribucija na oko 150000km tako da eto o tolikom trošku..uz auto sam dao vlasniku i račun na kojem sam potrošio cca oko 8500kn bez ruku mehanicara za dva mijenjanja letve,rukavca,diskova,pločica,sviječica,ulja,filtera,vilica prednjih gornjih i doljnjih te skidanje zadnjih vilica i ugradnja  powerflexa - 1800kn plus 4 gume.. eto toliko o tome a kad sam kupio auto na riječ po govoru bivšeg vlasnika auto je bio u tip top stanju osim laka :smijeh :smijeh :hello:
« Zadnja izmjena: 09-04-2012, 16:42:57 od Sandrinho »