@zvrnn plin je bio servisiran pa mi zato i je cudno a i nekako ga previse trosi, kad sam isao iz RI prosjek je bio negdje 11, sad je odjednom 15 na otvorenoj... ne znam gdje tu u SiB ima kakav dobar serviser za plin, pogotovo taj Tartarini

: i ne nije lak jos sreden, cijela je bolesna sto se toga tice ali i to je u planu jednog dana, polakirat ju cijelu i to kako treba

@Sizif 2000 je godiste, na satu ima sada 182000km ali je drugi motor u njoj, u papirima je 2.5, sad koliko taj ubaceni ima km ne znam :rolll: bit ce slika obecajem, u guzvi sam dosta u zadnje vrijeme pa me ni nema bas na forumu

@Sandrinho maglenke moraju biti upaljene da bi sirena radila???

: kakva je to kemija

ne znam uopce tko bi se igrao s tim instalacijama da to spoji kako treba, morat cu naci nekog dobrog autoelektricara

skuzio sam ja da i te gume na vratima ne valjaju ali opet ako je sve sa vodilicama u redu ne bi one smjele izbacit prozor iz putanje (iz vinkla)

vidio sam da pozicije ne rade, jel to samo fale zarulje ili?
negdje sam bio prije nasao na forumu pa ne nadem vise da je cest slucaj da ne radi svjetlo u gepeku i da je problem u zicama koje vode do zarulje, meni ne radi niti to niti straznje lijevo svjetlo (far), ono nutarnje. sa desne strane rade oba, sa lijeve samo jedno i nije zarulja naravno

jel netko zna sto bi to moglo biti i di da trazim kvar?

: