Ja kad vidim tockicu ruzine sretan sam. Jer je to ruzina na ALFI.
Kad mi nesto rikne na ALFI sretan sam. Jer to kupujem djelove za ALFU. Kad me policija kazni u ALFI super se osjecam. Jer sam mogao biti jadnik kojeg kaznjavaju u Citroenu.
Kada ne mogu prodati ALFU najbolje se osjecam jer ce ostati uz mene dok ne crkne. Dakle kratko. Kad vidim crvenu apsisalu ALFU imam osmjeh od uha do uha jer sve ostalo su samo auta.
ALFA ALFA ALFA
ALFA ALFA
ALFA
...
AAAAAAAAAALFAAAAA
ALFAAAAA
AAAALFA
...
Ah...
ALFA...
Ne znam o cemu je rijec u temi jer nikad nisam vidio drugi auto, samo Alfu. Cuo sam da.postoje jos neke marke auta ali poput vanzemaljaca nisam ih vidio jer vidim samo Alfu.
ALFA ALFA ALFA
ALFA ALFA
ALFA
...
AAAAAALLLLFFFFAAAAAA
I ALFA............. :hehe:
Uh,tema se je zahuktala i prešla sa"narodnih kola" na "merci"....
Kad sam u temi alfe u oglasima započeo (tako rekoć) raspravom o vw vs alfa,nisam mislio da ima ovdje i zagriženih protivnika alfe ali dobro. Nisam rekao ni da je alfa vrh a nisam rekao ni da je vw sranje od auta,čak sam u jednom postu i branio vw ali nebitno sad. Ispalo je od jednog kolege "da je to kultura od doma" jer sam bubnuo naziv "zatucani balkanci".. Ako sam koga s tim uvrijedio ja se evo pred svima ISPRIČAVAM i u ime onih koji dijele mišljenje samnom. Da napomenem samo da to nema veze sa mojima doma jer s njima o autima(alfi) niti ne pričam niti je netko kod mene tako što izjavio. No da ne duljim. Htio sam napisati sve moje nevolje sa alfama pa neka pojedini procjene dali zbog tih stvari auto nevalja.
Alfa 156 1997 god. 1.6ts - 200000km-varijator faze i vilice (varijator ostao-vilice zamjenjene) nedugo nakon tog prodao ju.
Alfa 146 1999.god 1.9jtd 105ks 140000km upitnih... bila mi jako spuštena -nakon par mjeseci prodao kolegi (Dario145)
Alfa 156 1998.god 2.0ts + plin oko 300000km ... 4 godine ju vozio,zamjenjene vilice i motor(motor da napomenem nije zaribao nego je trošio abnormalno ulje i dopeljao sam drugu alfu iz slo.za donatora) ostatak što je rađeno je rađeno zbog moje ludorije u glavi(lakiranje,kožna unutrašnjost,redizajn unutrašnjosti itd...)
Alfa 159 1.9 jtdm 150ks 2007.god 235000km -mjenjane gornje vilice,donji veliki seleni,opruge prednje i desni ležaj... servis neću spominjati,mora se na svakom autu raditi... tko ne radi-dobije razje... motor i dr.
I moja zamjerka 159-ki prednji blatobrani nisu dovoljno zaštićeni a izloženi su pjeskarenju non stop kod praga(znam-trebam kupiti zastavice)
Iz predočenog se vidi da auti (osim 146) imaju 200+tkm . Samo mi 159 ima servisnu knjižicu i po njoj i po računima je sve zamjenjeno po PRVI put - do sad nikako-znači prva ugradnja. I meni-unatoč plaći manjoj od prosječne hrvatske plaće ovo nije skupo jer Heellllooo-u 235000km ima. Ali je servisirana. I trudit ću se da tako ostane. Pojedinci i dalje neka pljuju po alfi ali ja ću ju opet kupiti-ako bog da,za dvije godine stiže i Giulietta na kućni prag... :
Ali čađara :hehe:
Za THE END
Nema više ova marka bolja--> ona marka bolja = sve je isti shit u globalu samo druga imena, Kako održavaš-tako ćeš vozit i kako je bilo održavano eeeee to je kakve si sreće brajne.. :hehe: