Postali smo ko vw forum
Nisam htio biti prvi koji to kaze. Ali fakat sam primjetio da Alfe imaju najbolju karizmu, povijest, ovjese, motore, sjedala, ambleme, prodajno-servisnu mrezu, rezultate u utrkama, ponudu prostora u kabini i prtljazniku, potrosnju....
Uz to su jeftine i ne kvare se uopce, a i kad se pokvare to se rijesi ap tap za dvi crne dvi bile.....
Ja samo neznam otkud bas toliko budala na svijetu da kupuju ono smece od svih ostalih auta.
Mozda da se Alfe gleda realnijim ocima i prizna im se tu i tamo koja mana ne bi nam propala radilica ktoz karter i mozda bi ih voljeli jos vise.
Rekao sam prije, reci cu opet: Volim Alfu i ono sto taj auto nosi (iako vozim uljaru, cadjaru i kako se to sve ne naziva) i obozavam je voziti, ona mi je najbolji auto koji sam ikada imao i vozio (ukljucujuci aute od roditelja) ali citajuci ove price da ke Alfa besprijekorna polako dolazim do zakljucka da si neki ljudi moraju konstantno opravdavati to sto imaju Alfu... Ne znam sto bih drugo zakljucio.
Moja Alfa je najkvarljiviji auto koji se vozio u nasoj obitelji, uz tu cinjenicu i dalje tvrdim da je najbolji jer ono sto pruza na drugoj strani kompenzira te "musice". Opet cu kupiti Alfu ali sigorno ne zato jer je odrzavanje besplatno ili zato jer je najbrzi auto na svijetu....
A jesam ga nakenjao majko moja.... sorry za ppduzi post, slobodno ga preskocite