Nemogu a da eto bar kratki komentar ne dodam

.
Meni na 166 dok sam je imo odlazila gornja ramena, samo zasto se trebs postaviti pitanje. Zato sto je bio previse spusten

. Mislim da se vise aura ta male novce nemoze dobiti. Dalje je po mom sve relarivno, kolko se koristi i kaki po tome se i kvari ilu drzi

, meni npr. do sad ni jedan nije ispod 200k km trosio ulje dok cujem na poslu da BMW-i 5 uzmo po gradu do 0,75 na 1000 km., i sto je najbolje argumentiraju da je to normalno

:D:D, meni nije. Na 166 mi je otiso senzor Radilice na nekih 190000, i 8 godina i prosle godine klima kompresor, ali i odverglao svoje

, jer mi je klima uvjek upaljena. O poteisnom materijalu necu jer i u monim ocima dobro stoji i nije pretjerano na odnosu na druge aute. Kolega mi ima Audija i svako toliko nesto, a nema ni toliko km.
Za kraj samo da se zna da se nije radilo o ispusnim plinovima nebi 166 dao iz ruke nego ove godine ulozio jos nekih potrebnih 2-3milje u tome bi bili samo 400 za gewinde. Sta je moralo icu jos gore su one gumice na ventilima sto skidaju sa Ventila ulja kad se ventil otvori.