Malo se radilo ovih par mjeseci u ovoj godini ali zbok posla i svakodnevnih obaveza nikako da stavim slike kaj se radilo i sto se sve nabavilo do sada.
Pa krenimo redom.
Zbok puno kilometara i dotrajalosti nosaca motora oni su zamjenjeni sa novima ( nemam slika od novih nosaca ) i kada su zamjenjeni ustanovili smo da se auto jos uvijek trese malo vise nego sto bi trebao.I zakljucili da pored svega toga je otisao i zamasnjak. Posto moj auto se uklapa u one prve serije gdje su ugradivali cilindar u getribu a ne na getribu kao kod vecina alfi ispostavilo se da kod mene ide malo drugaciji zamasnjak nego na recimo ove getribe koje imaju taj cilindar vani ( tako barem majstori kazu ) i normalno taj zamasnjak kosta malo vise nego ovaj za vanjski cilindar.
Znam dosta ljudi koji se bave sa polovnim djelovima i tako sam uspio jako povoljno nabavit getribu sa 6 brzina, jako dobar zamasnjak i malo rabljenu korpu i lamelu. U odnosu na cjenu zamasnjaka kad sam sve slozio i platio majstora jos mi je ostalo za pivu a i imam 6 brzina.
Sve pase na saraf osim crijeva od kuplunga koji su kod mene drugaciji pa smo morali slozit novi lajtung sa drugacijim priključcima na cilindar i na crijevo od kuplung.
Radilo se i do kasno u noc samo da alfa cim prije proradi