pa neču pustit most jer smo se toga primili... ostalo ne ulazim u raspravu, za motor sam reko, karoserija neusporedivo skuplja, a most je izdržljiviji kao i prednji, prednji je puno jeftiniji, ali zadnji je taj što je zayeban i most skup ko kuga... ja bi prvi volio da nije tako
ja sam u početku napisao da je prednji ovjes puno jeftiniji jer ima samo donje vilice, jedna trw je 520kn tako da je puno jeftiniji nego na 156 i izdržljiviji, odnosno ne proškripi samo tako...
motor sam rekao da za veliki servis 2.0 u 156 ili gtv slična stvar, stvar amortizacije ne govorim, jer gtv ko gtv se puno manje vozi, ali nakon 5 godina moraš ionako radit veliki servis, isto ti dođe krajnja cijena, znači tu su isti...
za zadnji trap opet govorim, ja ne pričam o nekom "delancu" di če ga ivek kaj slaže golfove sklepat nego cijene iz dućana, ili usporedbu oba iz AC-a ili usporedbu oba za neke stranice... u tokiću, kreši i tako nekim dućanima nečeš pola dijelova, govorim jer sam ja tražio! dakle ne pričam o tome otići na otpad i nači dijelove, jer se tako onda lako nađe i za 156, jer su puno češće nego gtv...
uspoređuj identično stvari pa češ vidjet koliko izađe... ili pitaj seba neka ti napiše cijenu usporedbu toga tvoje za zadnji ovjes pa budeš vidio, o mostu da ne pričam, ja o tome govorim a ne o tome kojem prije odlaze žarulje itd. jego o zadnjem ovjesu jer se tu kolega MIkelich uhvatio da je jeftinija 156 što nije.. ja samo o tome pričam