0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
dobro si napisao to s obzirom na druge. meni kolega ima clia 2 1.4 8v i kune se da mu trosi 6l i manje ali je problem sto ga uvijek cekam ako idemo negdje svak sa svojim autom, neznam zasto :vozim rastrosni tenk koji nikamo neide 145 1.6 s plinom i 10l plina je normala al ak pazim odnosno ak se vozim ko frendac s kliacom napravim ja i 8l al sto bi danko reko nije to za mene voznja, ako ja kod west gatea (ekipa iz zg zna di je to) od prvog do zadnjeg kruznog neprodjem sve koji se voze ko puzevi ja sam onda tuzan a nije da norim i radim skarice il sl. cisto malo vise gasa sto bi se reklo malo energicnija voznja. a u gradu bilo ko da svaki semafor malo jace krenes sto je sa q4 gust jer te zaljepi bez da vrte kotaci u prazno onda mozes komotno nabit 12 bez beda na dizelu, pa 1.9 u 156 trosi ak se vozis malo zivlje 7+ bez greske di nebi 2.4 q4 u 159 sa 500 kila vise vuko 12+
gradska 12 l :jel to malo previše?
meni ne!
nisam pitao je li tebi puno nego te cifre od 12 po gradu u 159-ki još nismo vidjeli na forumu :hehe: možda si ti najiskreniji a u oglasniku si za svoju napisao da ti troši 8 a sad 10-ne pretjeruj šalu na stranu...po gradu se vozim "normalno"-čitaj lagano- i nakon desetak testiranja ispada 7.3l-dakle do 8 kao šta si i naveo dizela sam i tražio zbog potrošnje
GT JTDm kroz grad 7.4l,otvoreno 6.5l146 1.9td grad oko 8l,otvoreno oko 6.5l
pa meni 1.9 u 147-mi po splitu trosi nikad ispod 9, a najcesce 10-11 pa di nece 2.4 q4 trosit 12a to sta on moze po gradu oko 7 je sasvim druga stvar
to je realna gradska potrošnja za taj motor, a sve drugo su bapske priče.Frend ima taj motor (88kw) 6 brzina, po gradu uvijek oko 9l.Može se to smanjit ali ne sa normalnom vožnjom i kreni stani u gradskim gužvama.
88kW ima 5 brzina, a 110kW 6 brzina
Ma kupit cu i ja čađu uskoro pa cu da vidim ko ovde laže
nemoj na tamnu stranu, kažu da se nikada ne vratiš, ima još nade :hehe:
Oko 9 onda 159, 147 mebi smjela tolkoGesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk
To je za zenu i cerku, ja vozim muska kola
mislim da je tebe svaki km koštao više nego bavarca
Evo nasa uzrok smrada benzina u kabini, crijevo goriva nakon 30 godina puklo i benzina curila naokolo, em ce trosit 3 litre manje em ide za 20 ks bolje. Eto
Istina ... zato sam i razmislja o gta ... nisan dobar primjer
Znači, ne bi se čak ni mijenjao ključ za ključ? :hehe:
I prosjekGesendet von meinem GT-I9505 mit Tapatalk