10-06-2026, 23:08:15

Autor Tema: vrline i mane 159/brera/spider  (Posjeta: 37296 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Trade Count: (+7)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Spol: Muški
  • GT 1600 Junior X2 Berlina 1750
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
Odg: vrline i mane 159/brera
« Odgovori #90 u: 17-09-2012, 21:46:32 »

"Volim" potpisujem, a što se tiče "ne volim", nebi se baš složio ... ja 159-icu vozim skoro 1.5 godinu, meni je auto bez mane - za sada  :clap:  S dugim  svjetlima nikad nisam imao problema, ne ostaje ručica u drugom položaju, a i kad VW-ovci vide 159-icu u retrovizoru, miču se u desnu traku i bez blendanja dugim svjetlima  :funnyJedino što bi ja dodao na svoju 159-icu je da se može preklopit stražnja klupa  :mah:

šta ja imam jedinu 159 na kojoj se preklapa :?:
Nije bolest sve što boli

Offline Guro

• Trade Count: (0)
  • Sa stažom
  • 159 1.9JTDm & 156 2.4JTD
    • Podgorica
« Odgovori #91 u: 17-09-2012, 21:49:03 »
mora da ti je SW   :craz

33QO

• Gost
« Odgovori #92 u: 17-09-2012, 21:50:51 »

ili mu je slomljena  :hehe:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #93 u: 17-09-2012, 21:58:28 »

nije TI berlina i to mi je bilo ono malo problem što to ne može i išao sam skužiti za sjedalicu gdje je isofix i skužim to probam i ostanem  :o000: i onda sam gledao jedan dan narudzbenicu za nju i skuzim doplata klupa preklopna :da:
Nije bolest sve što boli

Offline dugixy1

• Trade Count: (+2)
  • Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #94 u: 18-09-2012, 01:37:37 »

moja je SW i zadnja sjedala su preklopna.
ja sam mislio da je to u svim verzijama, inače odlična stvar.

kad idem u nabavu za obrt u metro obično spustim sjedala i stane puno toga,
i tu psa komotno vozim,više mi ne skače po cjelom autu ko u prijašnjima.

jedino mi je izgulio zadnji branik kad skače u auto, dao sam alfu cijelu ispolirati,
i sad ne znam šta da stavim kad skače u gepek ili iz gepeka a da mi ne grebe po laku?

ima kakva prozirna folija da se kupi za taj dio branika? mislim da bi glupo izgledalo sa karbonom i sl.

poliranje sam platio 1200 kuna, i dao dečku što je polirao još 100, radio je 10 h na autu,
od 8 do 18 h, troslojno poliranje sa m3 polir pastama, 3 vrste i  sitnim brušenjem na 1-2 mjesta.
odrađeno vrhunski u http://www.blackpearl.hr/index.php?page0=home
ja sam gledao jedno 5 h kako radi. nije sjeo i da nisu zatvarali još bi radio.

jedino nisam popravio na par mjesta gdje je boja oštečena, to mora lakireru.
 ne znam više kud da parkiram auto,
izubijaju mi ga sa otvaranjem vrata, nemam rješenja za to, na crnoj boji se baš vidi.
nakon samo 5 dana već imam 2 nova sitna udubljenja,nema zaštitne lajsne ali mi nejde
u glavu da ljudi izlaze ko kauboji. ili stanu tako da sam 2 puta morao kroz gepek ulaziti.   :kosa:

ja kad vidim da čovjek ne može ući normalno u auto ne parkiram na tom mjestu.
živim u zgradi i moram stati na normalan parking.
 i ne perem auto pod četkama, radi previše  štete vremenom.

evo jedna slika, ovo je još prva ruka poliranja:

Offline alfos

• Sa stažom
  • Red Stelvio Q4 210 ks
    • Osijek
« Odgovori #95 u: 18-09-2012, 08:27:43 »
ovo za izlaženje-ulaženje svakakvih kauboja, a pogotovo kaubojki imam isto primjedbu(da ne kazem nesto drugo)...još imam tu sreću ili nesreću da mi je zgrada tik do vrtića ( a tek što "dječica" otvaraju vrata-bitno je da se što jače lupi i udari), a malo dalje je bolnica pa onda ne moram ni pričati koliko se tu auta dnevno izmjenja-nekad znam ostati kraj auta kad vidim da se netko odmah parkira kraj mene na slobodno mjesto-tek toliko, kao pricam na mobitel i stojim,samo da vidim kako izlazi-i naravno par puta je bilo "bum" u vrata iako su ih mogli malo uže otvoriti (a skuzio sam isto, nek mi žene oproste :care) da "nježniji" spol to puno bolje udari-kao da nema uopce auta oko njih..i to još sa puno skupljim autima od mog :cry:

Offline Guro

• Sa stažom
    • Podgorica
« Odgovori #96 u: 18-09-2012, 08:41:56 »

jedino mi je izgulio zadnji branik kad skače u auto, dao sam alfu cijelu ispolirati,
i sad ne znam šta da stavim kad skače u gepek ili iz gepeka a da mi ne grebe po laku?

povedi psa na pedikir i manikir  O0

Anton

• Gost
« Odgovori #97 u: 18-09-2012, 09:18:22 »
ma fiksiras neki tepih na unutarnju oblogu...kad pesonja skace, izvuces ju van, preklopis preko branika..., on ude ti slozis tepih natrag i ameno....

Offline rpichler

• Ovisnik o alfistima
  • Stelvio 2.2 210 Q4 Super Plus
    • Rijeka
« Odgovori #98 u: 18-09-2012, 09:56:45 »
Koliko si platio ? I gdje si kupio ?  Ja sam u istoj dimenziji proljetos kupio "BF Goodrich" za 1050 kn.

Kupio u Sloveniji u Obrovu (cesta Rijeka-Trst) za - pazi sad - 93,00 EUR/kom!!! Proizvedene su u 12 tjednu 2012, dakle friske.

Nisam u zivotu imao bolju ali i tisu gumu. Nevjerojatno je da se U-O-P-C-E ne cuje, tek iznad 180 Km/h se lagano nazire zvuk guma i to samo u zavojima. Definitivno najbolja guma ikad.
Photographer with a love/hate relationship with Alfa Romeo :ar: :love:

Trenutni auto: Alfa Romeo Stelvio 2.2 210 Q4 Super Plus Grigio Vesuvio

Offline Guro

• Sa stažom
    • Podgorica
« Odgovori #99 u: 18-09-2012, 10:03:57 »
93€ za gumu 225/50/17???

kako nas u CG deru onda sa gumama, sprdnja...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #100 u: 18-09-2012, 13:14:57 »
Kupio u Sloveniji u Obrovu (cesta Rijeka-Trst) za - pazi sad - 93,00 EUR/kom!!! Proizvedene su u 12 tjednu 2012, dakle friske.

Nisam u zivotu imao bolju ali i tisu gumu. Nevjerojatno je da se U-O-P-C-E ne cuje, tek iznad 180 Km/h se lagano nazire zvuk guma i to samo u zavojima. Definitivno najbolja guma ikad.

hm jel znaš kako se zove firma da potražim na netu da vidim kakve imaju u 19" :party
Nije bolest sve što boli

Offline Dama 166

• Ovisnik o alfistima
  • AR 166 2,4/159ti 2,4/Spider 3.0 24V/ 159ti 1750tbi
    • Njemacka, Stuttgart
« Odgovori #101 u: 18-09-2012, 14:15:32 »
Evo da se i ja prikjlucim na mane i vrline 159ke :), o vrlinama necu nista bit cu kratak jer bi bilo previse, a poslje Remapa pogotovo :)).

Mane po meni:

-Mjenjac je dosta krut, ide u brzíne ali se osjete zupcanici  :sad:, ( 166 bila kud i kamo bolje rijesena)

-Izolacija slaba ko i na 166 po meni bez velikih pomaknuca na bolje  :icon_frown: :icon_frown:, jer na nekih 180+ se cuje dosta puhanja bar kod mene. Neznam do cega je ali tako je.

-Amortizeri lupkaju pozadi podosta kad je prazan, jel se neko sjedne pozadi nema brige niti lupkanja Amortizera??
kad smo bili puni za godisnji sa 4 osobe i punim prtljaznikom mirn i tiha osim sumljenja na velikim brzinama.

-Potrosnja je po mome na 2,4 jedna stavka koja je po mome misljenju mana, jer ima "drugih" auti koji trose manje a isto teski ili tezi i tu su sa kubikazom i snagom.

Ali uz sve to ko sto su neki napisali koji imaju i manje Motore u svojim 159kama, uvjek se nadje razlog da se malo porecka sa zenom kad kaze kud sad opet ides  :smijeh :smijeh, ma moram ici nesto vidit  :funny: :funny: :funny:, jer svaka sekunda koja se sprovede  :drive: :drive: je samo  :ling: :ling: :happ: :happ: :hello: :hello: :love2: :love2: :love: :love3: :o000:, kaze sta nejdes sa Skuterom na poso, a rekoh zima je a vani +35° tako da mane otpadaju i mislim da su daljnje rijeci suvisne !!!
kupio je sa 137... i sad vec ima blizu 148...

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #102 u: 18-09-2012, 16:13:23 »
ovo za izlaženje-ulaženje svakakvih kauboja, a pogotovo kaubojki imam isto primjedbu(da ne kazem nesto drugo)...još imam tu sreću ili nesreću da mi je zgrada tik do vrtića ( a tek što "dječica" otvaraju vrata-bitno je da se što jače lupi i udari), a malo dalje je bolnica pa onda ne moram ni pričati koliko se tu auta dnevno izmjenja-nekad znam ostati kraj auta kad vidim da se netko odmah parkira kraj mene na slobodno mjesto-tek toliko, kao pricam na mobitel i stojim,samo da vidim kako izlazi-i naravno par puta je bilo "bum" u vrata iako su ih mogli malo uže otvoriti (a skuzio sam isto, nek mi žene oproste :care) da "nježniji" spol to puno bolje udari-kao da nema uopce auta oko njih..i to još sa puno skupljim autima od mog :cry:

ma ja zato ne stojim kraj auta da se ne živciram.
kod mene na jednom djelu parkinga je dječje igralište, tamo nikada ne stajem a uvjek ima mjesta.
doleti kamen,zabiju se biciklom... pa svi izbjegavamo prakrati u tom djelu.
i kad ulazi više njih u auto, pa ja izađem sa parkinga par metara i moji uđu,
a neki otvaraju sva 4 vrata a mjesta uopče nema. umesto da ode malo napred i svi uđu komotno,
ne oni se prelome dok se utrpaju i izubijaju okolne aute.
tu nema rješenja za ljude koji nemaju dvorište, šta da dajem boju na poravak kad mi sutra mogu već
istu ako ne i goru stvar napraviti.
čak sam mislio neke lajsne ili slično staviti ali mislim da bi jako narušilo izgled auta.

ovo za psa, ako ne nađem neku prozirnu foliju koja se lako ljepi a skida beš štete
staviću neki ručnik ili sl,pa kad ulazi prebacim. može on da hoće auto preskočiti ali
kao da namjerno zapne samo da me iživcira. onda mu ja bukvicu očitam u gepeku a on uživa
misli da se igramo,nešto raspravljamo,pa sluša i samo okreče glavu na ljevo pa na desno,
da bolje razumije što mu govorim , gleda me u oći i kao da se smije. :grinning-smiley-043:

Offline Guro

• Sa stažom
    • Podgorica
« Odgovori #103 u: 18-09-2012, 17:01:26 »
to za parking najvose ispastamo mi koji imao crna kola...pa dusa me zabili svaki put kad vidim kako mi j neko ovjerio auto... i onda se vise i ne nerviram....sto cu... :mad:

Offline rpichler

• Ovisnik o alfistima
  • Stelvio 2.2 210 Q4 Super Plus
    • Rijeka
« Odgovori #104 u: 18-09-2012, 17:55:00 »
93€ za gumu 225/50/17???

kako nas u CG deru onda sa gumama, sprdnja...

93 EUR nakon povrata poreza, da budem iskren. Puna cijena 111,00 EUR al opet, tih 111 je upola nego u HR. Nisam mogao vjerovat, odma uzeo još 4 jer zeni na Peugeot 3008 idu iste te pa nek se nadju kad ih bude mijenjala na proljece.
Photographer with a love/hate relationship with Alfa Romeo :ar: :love:

Trenutni auto: Alfa Romeo Stelvio 2.2 210 Q4 Super Plus Grigio Vesuvio

Anton

• Gost
« Odgovori #105 u: 18-09-2012, 22:13:45 »
2 pitanja:

- dimmer, centralnog displaya i osvjetljenje urica. Podesim na lijevoj rucici + ili - medutim on svejedno sam regulira osvjetljenje. Ima neki senzor i po mraku smanji intenzitet na svijetlu ga pojaca... Gdje se to gasi, necu da to radi sam!

- kad palim auto, ubacim kljuc, on veli " press clucth or brake "... Ja stisnem kvacilo i sve 5. Vi? Navike? Jel svejedno.
Ne pitam bezveze, jer ako stisnes oboje, đubre nece...

Offline alfos

• Sa stažom
  • Red Stelvio Q4 210 ks
    • Osijek
« Odgovori #106 u: 18-09-2012, 23:12:06 »
2 pitanja:

- dimmer, centralnog displaya i osvjetljenje urica. Podesim na lijevoj rucici + ili - medutim on svejedno sam regulira osvjetljenje. Ima neki senzor i po mraku smanji intenzitet na svijetlu ga pojaca... Gdje se to gasi, necu da to radi sam!

- kad palim auto, ubacim kljuc, on veli " press clucth or brake "... Ja stisnem kvacilo i sve 5. Vi? Navike? Jel svejedno.
kaže ti lijepo :blabla : clutch OR brake....moraš izabrati :clap:

Anton

• Gost
« Odgovori #107 u: 18-09-2012, 23:46:21 »
kaže ti lijepo :blabla : clutch OR brake....moraš izabrati :clap:

cek, cek....os rec da mi kuja postavlja ultimatume....  :?:

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #108 u: 19-09-2012, 07:51:06 »

:da:
Nije bolest sve što boli

Offline alfos

• Sa stažom
  • Red Stelvio Q4 210 ks
    • Osijek
« Odgovori #109 u: 19-09-2012, 09:42:24 »

ma sve su ti kuje iste  :love-smiley-013: :fies:

Offline kreso_zgb

• Na probi
  • *
  • exGiulietta 2.0; ex159 2.4 Q4 SW; ex156 1.9
    • ZG-VZ
« Odgovori #110 u: 19-09-2012, 19:03:43 »
Ajde da i ja napisem koju o ovoj temi kao friski vlasnik 159-tke :)

Od kraja 2006. do prije cetiri mjeseca sam bio vlasnik 156-ice 1.9JTD Distinctive (kupljena sa 115tkm - prodana sa 230tkm), s kojom sam bio jako zadovoljan po pitanju voznih svojstava, potrosnje, opreme i naravno izgleda. Narocito velikih kvarova nisam imao (nosac motora, alternator, sitniji kvar na klimi, standardno dijeovi ovjesa - svi po nekoliko puta osim straznje balansice (najcesce rjesavano upresavanjem selena), ciscenje egr-a, itd.).

Sada vec skoro 4 mjeseca vozim 159-ku SW 2.4 Q4 iz 2007. (boja Alfa Rosso). Oprema je valjda Bussines+ s crnom Momo kozom (kupljena i svakih 10tkm servisirana u AC-u).

Napravio sam u 4 mj. oko 10tkm pa evo prvih dojmova.

Auto je kao sto svi pisete na sasvim drugoj planeti od 156 po pitanju udobnosti (na bolje) i ponasanja u voznji (na losije zbog mase), ali to je vec 6 godina poznato.

Volim:
- izgled
- snagu i moment
- ostrije kretanje po klizavom sa Q4 je izvrsno
- izlasci iz zavoja pod punim gasom fantasticni (odlican prijenos snage - opet Q4)
- kocnice
- opremu
- udobnost
- osjecaj sigurnosti; masivnost
- kvaliteta unutrasnjosti (materijali - ima i malo jeftinije plastike ali zanemarivo)
- vozacku poziciju (nemjerljivo sa 156)
- sjedala (Momo crna koza - ista je bila i u 156 al su ova sjedala malo bolja)
- solidna preglednost u kombinaciji s ogromnim retrovizorima i prednjim i zadnjim park. senzorima
- el. sklapanje ogledala
- xenoni odlicno osvjetljavaju cestu
- solidan prtljaznik
- izvrsna klimatizacija
- Bose ozvucenje

Ne volim
- turbo rupu
- masu (1750kg se jaaaaako osjeti na promjeni smjera i pri kretanju, tj. ubrzanju)
- smjestaj komandi klime (redovno sam udarao rukom pri mjenjanju brzina)
- automatski rad brisaca
- osjetljivu boju
- niski cover motora koji uvijek po necemu struze

Sto se potrosnje tice vidim da je bilo svakakvih iskustava i tu i na Alfa Owneru, a ja mogu samo reci kako mi je u odnosu na prethodnu Alfu (6.5l u prosjeku), velika promjena skok na 9 - 10l. Ali za skoro 1.8t tezak auto s preko 200ks i Q4 mojih prosjecnih 9l nije puno. Naravno govorimo o otvorenoj cesti, grad (kojeg radim jako malo) zna biti 11 - 12l, a autocesta je oko 10l (160kmh tempomat).

Sto se DPF-a tice jos mi se nije regenerirao u 10tkm (barem da sam vidio/osjetio). Bio je zastopan (tj. javljao je to na BC-u), kad sam auto kupio ali je prva voznja po autocesti to rijesila.

Sve u svemu za sada izvrstan auto, a vidio sam ih i vozio svakakvih.
« Zadnja izmjena: 19-09-2012, 19:20:04 od kreso_zgb »

Offline dugixy1

• Starosjedioc
  • Alfa 159 1.9 jtdm 16v
    • Zagreb
« Odgovori #111 u: 19-09-2012, 20:04:27 »

@kreso_zgb

svaka čast na kupovini,prekrasan auto ali ti već imaš tvornički poboljšanje neke stvari,
kao TI verzija, dok mi sa jeftinijom modelima nemamo.

tako da su neke stvari kod tebe već urađene bolje u startu. to da sad  sjedneš u slabiju verziju
možda bi primjetio. ti baš voziš zvjerku , recimo kočnice,veće felge ,gume,sjedala,držanje ceste,
ćim je Q4 nemožemo da uspoređujemo.

i ja bih sa tim autom imao puno manje primjedbi  :hehe:

Offline Guro

• Sa stažom
    • Podgorica
« Odgovori #112 u: 20-09-2012, 08:40:17 »
2 pitanja:

ne znam jesam li te razumio...ja kad smanjim osvjetljenje, automatski se smanji i displej...

a kad pritisnem kocnicu i kvacilo..zajedno, opet pali...

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #113 u: 20-09-2012, 15:27:06 »
ne znam jesam li te razumio...ja kad smanjim osvjetljenje, automatski se smanji i displej...

gle svaka alfa je posebna i svaka ima drugačija rješenja tako da sve je moguće

kod tebe nisu više imali komandi za alfu pa su ugradili iz brava gdje ne treba sisnuti ništa :smijeh
Nije bolest sve što boli

Offline Sesta166

• Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • 166 2.4 20V ex i Giulietta 2.0 ex i Stelvio Q4
    • Zenica
« Odgovori #114 u: 20-09-2012, 18:40:55 »
Ajde da i ja napisem koju o ovoj temi kao friski vlasnik 159-tke :)

Od kraja 2006. do prije cetiri mjeseca sam bio vlasnik 156-ice 1.9JTD Distinctive (kupljena sa 115tkm - prodana sa 230tkm), s kojom sam bio jako zadovoljan po pitanju voznih svojstava, potrosnje, opreme i naravno izgleda. Narocito velikih kvarova nisam imao (nosac motora, alternator, sitniji kvar na klimi, standardno dijeovi ovjesa - svi po nekoliko puta osim straznje balansice (najcesce rjesavano upresavanjem selena), ciscenje egr-a, itd.).

Sada vec skoro 4 mjeseca vozim 159-ku SW 2.4 Q4 iz 2007. (boja Alfa Rosso). Oprema je valjda Bussines+ s crnom Momo kozom (kupljena i svakih 10tkm servisirana u AC-u).

Napravio sam u 4 mj. oko 10tkm pa evo prvih dojmova.

Auto je kao sto svi pisete na sasvim drugoj planeti od 156 po pitanju udobnosti (na bolje) i ponasanja u voznji (na losije zbog mase), ali to je vec 6 godina poznato.

Volim:
- izgled
- snagu i moment
- ostrije kretanje po klizavom sa Q4 je izvrsno
- izlasci iz zavoja pod punim gasom fantasticni (odlican prijenos snage - opet Q4)
- kocnice
- opremu
- udobnost
- osjecaj sigurnosti; masivnost
- kvaliteta unutrasnjosti (materijali - ima i malo jeftinije plastike ali zanemarivo)
- vozacku poziciju (nemjerljivo sa 156)
- sjedala (Momo crna koza - ista je bila i u 156 al su ova sjedala malo bolja)
- solidna preglednost u kombinaciji s ogromnim retrovizorima i prednjim i zadnjim park. senzorima
- el. sklapanje ogledala
- xenoni odlicno osvjetljavaju cestu
- solidan prtljaznik
- izvrsna klimatizacija
- Bose ozvucenje

Ne volim
- turbo rupu
- masu (1750kg se jaaaaako osjeti na promjeni smjera i pri kretanju, tj. ubrzanju)
- smjestaj komandi klime (redovno sam udarao rukom pri mjenjanju brzina)
- automatski rad brisaca
- osjetljivu boju
- niski cover motora koji uvijek po necemu struze

Sto se potrosnje tice vidim da je bilo svakakvih iskustava i tu i na Alfa Owneru, a ja mogu samo reci kako mi je u odnosu na prethodnu Alfu (6.5l u prosjeku), velika promjena skok na 9 - 10l. Ali za skoro 1.8t tezak auto s preko 200ks i Q4 mojih prosjecnih 9l nije puno. Naravno govorimo o otvorenoj cesti, grad (kojeg radim jako malo) zna biti 11 - 12l, a autocesta je oko 10l (160kmh tempomat).

Sto se DPF-a tice jos mi se nije regenerirao u 10tkm (barem da sam vidio/osjetio). Bio je zastopan (tj. javljao je to na BC-u), kad sam auto kupio ali je prva voznja po autocesti to rijesila.

Sve u svemu za sada izvrstan auto, a vidio sam ih i vozio svakakvih.
pa gdje si predstavio tu Q4 159?
Owning an Alfa Romeo is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but fuck it! She is soo damn HOT!!!

Anton

• Gost
« Odgovori #115 u: 21-09-2012, 15:15:34 »

da sve se smanjuje i pojacava zajedno... ali ni to to sta me smeta...
npr, kad udes u tunel on potamni sve, izades na svjetlo, on pojaca... logicno i prakticno...
ali ja nebih da to on radi sam... pa pitam gdje ima za iskljucit "auto dimmer"
a da i volio bih da je neovisno stelanje osvjetljenja moguce....

samo iz razloga sto su urice toliko jeb *** lijepe da ih stalno zelim obasjane na MAX  :craz

ovo za clucth OR brake...moram ponovit test...

Offline plavi156

• Trade Count: (+1)
  • Ovisnik o alfistima
  • Giulietta 1.4 TB
    • Zagreb
« Odgovori #116 u: 21-09-2012, 15:32:03 »

vidiš da je kolega nov na forumu, nije još stigao predstavit pilu...ps. da ja vozim takvu makinu predstavljao bi je jedino na asfaltu :)
EX: 156 1.8TS|156 1.9 JTD|164 TS|156 1.6TS|159 1.9 JTS|166 2.0TS LPG|156 2.0 JTS|147 1.6 TS

Offline danko0013

• Član Alfa Kluba 12
  • Ovisnik o alfistima
  • *
    • Bjelovar
    • AutoServisJunior
« Odgovori #117 u: 21-09-2012, 15:41:40 »
da sve se smanjuje i pojacava zajedno... ali ni to to sta me smeta...
npr, kad udes u tunel on potamni sve, izades na svjetlo, on pojaca... logicno i prakticno...
ali ja nebih da to on radi sam... pa pitam gdje ima za iskljucit "auto dimmer"
a da i volio bih da je neovisno stelanje osvjetljenja moguce....

samo iz razloga sto su urice toliko jeb *** lijepe da ih stalno zelim obasjane na MAX  :craz

ovo za clucth OR brake...moram ponovit test...

preljepi crnom izloirkom senzor svjetla, tako sam ja  :craz
Nije bolest sve što boli

Offline kreso_zgb

• Na probi
  • *
  • exGiulietta 2.0; ex159 2.4 Q4 SW; ex156 1.9
    • ZG-VZ
« Odgovori #118 u: 22-09-2012, 10:37:52 »

Nisam jos stigao posteni fotosession odraditi :(

Uostalom eto sad je predstavljena :)

vidiš da je kolega nov na forumu, nije još stigao predstavit pilu...ps. da ja vozim takvu makinu predstavljao bi je jedino na asfaltu :)

Stalno je negdje na asfaltu - 10tkm u 4 mjeseca, i popila je vec nafte i nafte :)

Anton

• Gost
« Odgovori #119 u: 11-10-2012, 18:58:30 »
Krug okretanja je 2 metra bolji nego na 156  :ok:
Insrumenti ( temperatura i gorivo ) su dvostruko precizniji nego na 156  :ok:

Volim ju! Zelim da me zakopaju u njoj!  :love: