0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
moja 166 2.0ts po rijeci troši 13-15l plina.7l nema šanse nikakve
ma ja zivim u sumi, posto mi u bosni nemamo gradova
ja rece da je to na otvorenomu gradu, meni trosi oko 10 litara pazljive voznje, saltanje u visu na 1500 obrtaja, bez naglih ubrzavanjaneke lezernije voznje oko 12sve je do stila voznje a kako je gorivo skupo jasno da se nastoji sto vise pristediti
jedan razlog vise za nemijenjanje na 1500 u visu :ja imam najbolji od TS-ova, 1.8 :hehe:
ironija je bila u pitanju.npr. banja luka je duplo veci grad od rijeke
Ma vraga je to zbog finog goriva, potrošnja mu je pala jer:1) Što ideš više zrak je rijeđi , pa je manji otpor.2) Na povratku s brda, uopće nije upalio motor, skoro do Križevca. :
jel to samo jedna pumpa ili ciljas na neki veci lanac pumpi :
šalim se znam da imate i piramide i naftu....sve je to u bosni
Slažem se, evo sad jedan 1.8 motor analiziramo što je zveknuo
65% Otvorena cesta + 35% autocesta 130, (bez klime), ukupno 370km - 7.3L Čudesno! 1.6TS 105KS
Varaždin - Koprivnica po propisima, podravska magistrala - 5 litara. Varaždin - Rijeka - Varaždin (na susret), autoput (130-140 prema Rijeci, 120-130 natrag), nešto grada, nešto stiskanja - 6.5 litara
156 1.9jtd, 105ks, zadnje mjerenje ruta od 450km, potrošeno 25l, prosjek 5.6 l, 60% otvorena cesta 40% grad, većinom bez klime.
To je sigurno zbog zvuka i loseg motora, nesto to nije uredu cim tako malo trosi :grinning-smiley-043: :grinning-smiley-043: :grinning-smiley-043:
ljudi ima li tko podatak koliko troše JTS motori? i ak bi ga bio voljan podijeliti s nama neznalicama