:hehe: ooo da znam
bio sam ja kod vas 2 godine
dolje je meni više problem što auto na kretanju vrti a ni ne pogledam gas koliko su skliske ceste, a drugi što kad bi išao napravit "krug" tj malo se provozati došao bi nazad doma za 15 min :rolll: :hehe: cijeli grad prođeš taj čas
ali vi imate jedan veliki plus, što nemaš gužve na 7 različitih mjesta u određeno doba, nego na maksimalno 2... ostaviš auto malo prije centra dolje, i izbjegneš gužvu a pješice si za 10 min na rivi.. meni je gtv dolje manje trošila ovako vožnje bezveze jer nisam nikad zapadao u neke gužvetine
jesam malo
al nebudm više 
a dobro govoriš, ovde ako se vozi samo po gradu gume valjda mogu trajat vječno kako nam je asfalt divan...a znaš i sam koja je situacija kad padne kiša, pogotovo ona nakon misec-dva dana

a šta se gužve tiče, to opet zna bit cirkus kad se ljudi vraćaju s posla posli 3 ure, pogotovo litnja doba...cila cesta kraj škvera, kad krećeš sa poljuda ul. hrvatske mornarice pa preko domovinskog rata...pa potrefi čep kroz cili grad i dolje na dijelu magistrale ispod pujanki...blokirano sve, dođe ti da izađeš iz auta i ideš pješke jer prepješačiš pola grada za čas, a autom treba duplo duže...meni je svakodnevna relacija poljud-brda...to su nekih 3.5km, kad potrefim krivu uru i bude kolona, brži sam pješke :hehe: