11-06-2026, 17:07:26

Autor Tema: Odlazak na utrku F1  (Posjeta: 2402 vremena)

0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.

Offline Damson

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • Spol: Muški
  • Alfa mužjak
    • Split
    • Gilles Villeneuve - Sempre Gilles - Moja Web Stranica
Odlazak na utrku F1
« u: 21-12-2011, 16:57:59 »
Pozdravljam!

Planira li netko od Alfista pohoditi koju od utrka Formule 1 ove godine?
Ja san odlucija ic u Monzu, i kupit cu karte ovih dana jer su jeftinije ako se rano kupe...

Planiram posjetit Maranello, i dozna san da se za 60€ moze 10min provozat Ferrari F430 okolnim cestama.

To ovako nekako izgleda... je li ko probao?
Test drive da Ferrari F430 em Maranello

Do sad san bija samo u Austriji 2003. godine... vasa iskustva?
http://www.sempregilles.com - Gilles Villeneuve - Moja Web Stranica

Offline Argor

• Administrator
  • Trade Count: (+3)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • Giulietta QV_line + 33 Imola
    • Koprivnica

Offline Božen

• Koordinator
  • Trade Count: (0)
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • St_Q4 2021. Giulietta 1.6 1982. Giulietta 1.6 2014
    • Split
Odg: Odlazak na utrku F1
« Odgovori #2 u: 21-12-2011, 17:16:50 »
I ja san bija u Austriji 2003.  :hehe: (zadnja F1 na A1 ring-u). Te godine se Shumi zapalija u box-u ... Hepening sam gledao iz lože (karta od 400 E dobivena na poklon od posl. partnera). Gledao sam GP motora na Grobniku '87 i '88. Iako su to vrhunske predstave, formuli 1 nisu ni do koljena. Ako dvoumite da li potrošiti novce na odlazak na bilo koji F1 ... doživljaj je bolji od svih očekivanja!!  :ok:  :da:

Neću na F1 2012. Osim ako se opet ne pojavi izdašni poslovni partner  :craz

"Some cars take your breath away"

Offline Božen

• Koordinator
  • Ovisnik o alfistima
  • *
  • St_Q4 2021. Giulietta 1.6 1982. Giulietta 1.6 2014
    • Split
« Odgovori #3 u: 21-12-2011, 17:34:29 »
Podjelit ću s vama 3 upečatljive slike:

1. Ekipa s putovanja

2. Pogled na stazu:

3. Na štekatu unutar staze prije početka utrke (aparat je sam "okinuo"  :hehe: )

"Some cars take your breath away"

Offline Zvone

• Pripravnik
  • **
  • 147 1.6 TS Maranello
    • Velika Gorica
« Odgovori #4 u: 21-12-2011, 18:35:07 »
Ja sam ove godine bio na Monzi.
Bilo je super. Baš je bio pravi doživljaj koji se ne zaboravlja.

Dobili smo od jedne firme (poslovni partner) ulaznice i sve uključeno. Najsličnije GeneralTurist-ovim paketima, ali za nas je išao poseban bus. Znači, busom iz ZG, smještaj u okolici Milana, ulaznice za trening u subotu i kvalifikacije, ulaznice za utrku.
Bili smo na tribini 21c. Tribina pred zadnji zavoj (gdje dolaze sa najvećom brzinom). Ali naša nije bila natkrivena. Sa druge strane je ogroman videowall i sve se je vidjelo kao na TV.

Da idem ponovo uzeo bi ulaznice za startno-ciljnu ravninu. Navodno ima neka tribina sa koje se dobro vidi i prvi zavoj, ali se moraju dosta unaprijed kupiti karte.

Bili smo vezani za taj bus i da idem ponovo drukčije bi rasporedio vrijeme. Nismo Monzu (grad) ni stigli vidjeti. Bilo bi bolje da smo ujutro prošli malo po gradu, pa posle došli samo na kvalifikacije.
U subotu navečer smo otišli u vlastitoj organizaciji iz hotela do centra Milana. Ima bus koji imaju takvi hoteli organiziran.

Sama utrka je bila super, jedino nismo stigli na ono utrčavanje na stazu. Sa naših mjesta je ekipa krenula pola sata prije kraja utrke da bi se probili do podija, a mi smo morali direktno na ovaj bus. Tako da ako ideš u vlastitom aranžmanu, onda si možeš sve bolje organizirati.

Offline dogo

• Pripravnik
  • **
    • rijeka
« Odgovori #5 u: 21-12-2011, 18:35:42 »
pa ja sam kupio kartu kad sam došao u monzu prošle godine  par sati pred utrku i bilo je jeftinije nego preko narudbe ali ovisi i o poziciji na koju želiš ići

Offline dogo

• Pripravnik
  • **
    • rijeka
« Odgovori #6 u: 21-12-2011, 18:38:08 »
Ja sam ove godine bio na Monzi.
Bilo je super. Baš je bio pravi doživljaj koji se ne zaboravlja.

Dobili smo od jedne firme (poslovni partner) ulaznice i sve uključeno. Najsličnije GeneralTurist-ovim paketima, ali za nas je išao poseban bus. Znači, busom iz ZG, smještaj u okolici Milana, ulaznice za trening u subotu i kvalifikacije, ulaznice za utrku.
Bili smo na tribini 21c. Tribina pred zadnji zavoj (gdje dolaze sa najvećom brzinom). Ali naša nije bila natkrivena. Sa druge strane je ogroman videowall i sve se je vidjelo kao na TV.

Da idem ponovo uzeo bi ulaznice za startno-ciljnu ravninu. Navodno ima neka tribina sa koje se dobro vidi i prvi zavoj, ali se moraju dosta unaprijed kupiti karte.

Bili smo vezani za taj bus i da idem ponovo drukčije bi rasporedio vrijeme. Nismo Monzu (grad) ni stigli vidjeti. Bilo bi bolje da smo ujutro prošli malo po gradu, pa posle došli samo na kvalifikacije.
U subotu navečer smo otišli u vlastitoj organizaciji iz hotela do centra Milana. Ima bus koji imaju takvi hoteli organiziran.

Sama utrka je bila super, jedino nismo stigli na ono utrčavanje na stazu. Sa naših mjesta je ekipa krenula pola sata prije kraja utrke da bi se probili do podija, a mi smo morali direktno na ovaj bus. Tako da ako ideš u vlastitom aranžmanu, onda si možeš sve bolje organizirati.
a vjeruj ja sam prošetao po monzi i nema baš neke zanimljivosti mali gradić i to je to niš specijalno

Offline Zvone

• Pripravnik
  • **
  • 147 1.6 TS Maranello
    • Velika Gorica
« Odgovori #7 u: 21-12-2011, 18:44:14 »
a vjeruj ja sam prošetao po monzi i nema baš neke zanimljivosti mali gradić i to je to niš specijalno

Ma znam, ali ovako smo iz busa izašli na stazu i bili od jutra od prije treninga pa do iza kvalifikacija. Tako da nam je popodne već svega bilo dosta.

Može se nabaviti karte na crno, ali mislim da je ove za startno-ciljnu ravninu malo teže. Ne znam, mi smo ove dobili.

Offline dogo

• Pripravnik
  • **
    • rijeka
« Odgovori #8 u: 21-12-2011, 18:51:49 »
Ma znam, ali ovako smo iz busa izašli na stazu i bili od jutra od prije treninga pa do iza kvalifikacija. Tako da nam je popodne već svega bilo dosta.

Može se nabaviti karte na crno, ali mislim da je ove za startno-ciljnu ravninu malo teže. Ne znam, mi smo ove dobili.

nisam ni pitao za startnu ciljnu ravninu jer mi je to previše mislim da je oko 600e bila karta a to mi je brdo iako bi volio zamo biti,probaj ako ideš opet ići autom,puno je bolje jer nemaš nikakvog vremenskog ograničenja,parking je 10e ima mjesta koiko želiš,i šetnja oko 1h do same staze,uglavnom super i puno meni osobno draže nego busom
« Zadnja izmjena: 23-12-2011, 16:00:17 od Face_Off »

Offline Damson

• Trade Count: (+1)
  • Sa stažom
  • Alfa mužjak
    • Split
    • Gilles Villeneuve - Sempre Gilles - Moja Web Stranica
« Odgovori #9 u: 24-12-2011, 14:00:23 »
Ja san narucija karte jucer... 180€ za 3 dana - Alta velocita 6a

F1 Monza 2010 Tribuna Alta velocita 6A
http://www.sempregilles.com - Gilles Villeneuve - Moja Web Stranica

Offline ALFA145QV

• Ovisnik o alfistima
  • Ferrari...Subaru i Micek evoIX
    • PAZIN
« Odgovori #10 u: 01-02-2012, 23:30:46 »
Pozdravljam!

Planira li netko od Alfista pohoditi koju od utrka Formule 1 ove godine?
Ja san odlucija ic u Monzu, i kupit cu karte ovih dana jer su jeftinije ako se rano kupe...

Planiram posjetit Maranello, i dozna san da se za 60€ moze 10min provozat Ferrari F430 okolnim cestama.

To ovako nekako izgleda... je li ko probao?
Test drive da Ferrari F430 em Maranello

Do sad san bija samo u Austriji 2003. godine... vasa iskustva?

baš si mislim da nisam bio na utrci već 3-ću godinu

bio i u Maranellu sa familijom i prijateljima ... ja i frend vozili 430 F1 i super je bilo, ali ni približno toliko ravnice nismo vozili
kao na ovoj snimci ... sve nas vrtili po kružnim tokovima i uhvatili 4 ne baš duga ravna dijela. Na jednom sam digao nekih 190 km/h
a na ostalim uletio u gužvu  :sad:
ali nije mi žao ... super je doživljaj  :clap: :clap:
Ko pročita, otpala mu kita.