Moj komentar, nisam odavno pisao:
Drago mi je da je Hamilton promenio ekipu, pokazao je da ima onu stvar i otici iz Mcl. Pred njim je izazov da od jedne osrednje ekipe i losijeg bolida napravi nesto dobro, mislim da se ovde nikako ne radi o parama, pa covek je zaradio vec puno. Kako je Schumacher napravio sa inzenjerima od Ferrarija cudo, pa Alonso ponovo drzi Ferrari, a Hamilton je vec pokazao da i sa inferiornim bolidom moze svasta napraviti, mislim da ce sledeca sezona biti jako zanimljiva i da moze pogurati Merc do visina vodecih.
2014 se menjaju pravila, motori ce biti jako bitni, a Merc ce ih praviti uz Reno i Ferrari, nemojmo to zaboraviti.
To da nije timski igrac, ne bih se slozio, setimo se izjava prosle godine, rekao je da je Button bolji od njega i da ce mu pomoci u svemu... Mislim da ove godine jedino nije imao srece uz jos losije poteze njegove ekipe izgubio je toliko bodova. Da nije tako vec bi sad bio rame uz rame s Alonsom u poretku.
Schumacher je covek koji ne moze bez trkanja, to mu je u krvi, bice mi drago da ga gledam u kojoj god ekipi, nema on vise sta da dokazuje, covek voli ovaj sport i zivi za njega.